reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
hmmm torbę miałam spakować w ten weeknd a tu znowu dupcia-nie czuje się i nie mam na to siły ehh no chyba że mnie sytuacja zmusi do tego jka np. syneczek nie wytrzyma mojego kaszelku i zechce wyskoczyc :eek: no ale mam nadzieje że da rade,a ja staram się nie dusić :-)

ja wczoraj zaczelam obserwowac u siebie to co czytalam w ksiazce objaw szykowania gniazda :-D tzn zaczelam sie denerwowac ze nie wszystko kupione ze nie zdazymy ze chciala bym wszystko sama zalatwic a nie moge, bo ciaza nadal zagrozona i wogole zaczelam kszatac sie po domu i szykowac rozne dziwne rzeczy i caly czas poprawic a potem nawrzeszczalam na meza ze okna trzeba umyc. A torbe mam sppakowana ale pieluch mi jeszcze brakuje. I ubranek nie wybralam dla dzidzi na wyjscie i jeszcze musze rozek przeprac i reczniki.:tak:

Ja do torby ostatnio coś tam powkładałam i myślałam, że już jest prawie spakowana ale potem spojrzałam na moją liste i stwierdziłam, że jeszcze dużo musze tam powkładać :tak: ale to może w przyszłym tygodniu :-)

reklama
hehe wiecie co,moja torba oczywiście zawiera jakieś tam rzeczy ale nie kompletne bo zawsze coś tam dorzuciłam i tak lerzało ale nie miałam okazji zorientowac się czego brakuje,co dorzucić i wogóle a wczoraj jak stałam ze skierowaniem w ręQ do szpitala to sobie mysle hmmm chyba torba się przyda bo moga mnie zostawić i tak się migałam od tego pakowania - ja wogóle szczerze mówiać nie miałam pojecia co zabrać,tu musiałam się szykować,tu zaraz wychodzić i jeszcze zastanowić się co wziąć-koszmar poprostu hehe ...WIEĆ NIE MA CO LEPIEJ SIĘ FAKTYCZNIE SPAKOWAĆ TERAZ BO POTEM MOŻE BYĆ KŁOPOCIK :-)

Do góry