reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
ja jeszcze biustonoszy do karmienia nie kupilam , ale polozna twierdzi ze trzeba o 2 numery wieksze sie zaopatrzyc niz sie nosilo dotychczas , az mi sie wierzyc niechce ze takie arbuzy mi wyrosna , teraz juz sa ...okazale
Monika K-W
Fan(ka)
jesli chodzi o wkladki to ja kupila baby drems z rossmana slyszlam pozytywne opinie i sa tanie. Biustosz rzeczywiscie kupalm z luzem na cycuszkach na mleko, a siara mi leci od 7 miesiaca. A ostanio zaczelam czuc mrowienie i brodawki z stercza i bola ale to chyba nie ten watek.
M
m_ktosia
Gość
powiem krotko, torba nie spakowana, kupe rzeczy do kupienia, wciaz nie mam biustonosza i wydaje mi sie ze jeszcze tyyyle czasu, a tu juz kotry, 10 marzec , gosci jeden wyjezdza jutro a pojutrze przyjezdzaja nastepni i ja sie pewnie znowu wyluzuje bo zamiast na zakupki to z tymi gosciami na zwiedzanie....
oj bedzie placz i lament
oj bedzie placz i lament
M
m_ktosia
Gość
kasira a jakie masz przeczucia co do plci???
bo u mnie to bylo tak, ze nie umialam znalezc imienia dla chlopca niewiadomo dlaczego, to byl pierwszy znak,
potem jak mnie wzielo na robutki reczne to zrobilam czapeczke na szydelku i niewiadomo czemu przyczepilam do niej kwiatka
a pierwsze ciuszki ktore zakupilam to byly beznadziejne bo chcialam zeby pasowaly tez na chlopca a w sumie to jakies takie gejowate sa, rozumiesz,
wiec i u ciebie cos pewnie wisi w powietrzu
bo u mnie to bylo tak, ze nie umialam znalezc imienia dla chlopca niewiadomo dlaczego, to byl pierwszy znak,
potem jak mnie wzielo na robutki reczne to zrobilam czapeczke na szydelku i niewiadomo czemu przyczepilam do niej kwiatka
a pierwsze ciuszki ktore zakupilam to byly beznadziejne bo chcialam zeby pasowaly tez na chlopca a w sumie to jakies takie gejowate sa, rozumiesz,
wiec i u ciebie cos pewnie wisi w powietrzu
kasira
Fanka BB :)
ja cały czas mam nastawienie na synka, dla dziewczynki nawet nie ma imienia a to mąż mnie tak nastawił, bo bardzo pragnie chłopca i twierdzi że właśnie go robił i jak będzie córcia to nie jego hihihihi:-) oczywiście tak sobie żartuje dla córci miałaby dużo więcej ciuszków bo siostra ma dwuletnią córcię i dużo rzeczy mi oddała ale sukieneczek narazie nie brałam bo być może nie potrzebne będą.....ale zobaczymy co los przyniesie
wiki.25
mama kochanych brojków
u nas bez zmian caly czas synus...nic nie odpadlo;-) i coraz bardziej wyraznie wiec na 1000% facecik mi rosnie....
wiki.25
mama kochanych brojków
boooze gdzie ja znajde o 2 numery wiekszejak ja teraz juz w F sie nie mieszcze ...naprawde mam problem z kupieniem staniczka a takiego do karmienia to juz nie wiem gdzie go znajdeja jeszcze biustonoszy do karmienia nie kupilam , ale polozna twierdzi ze trzeba o 2 numery wieksze sie zaopatrzyc niz sie nosilo dotychczas , az mi sie wierzyc niechce ze takie arbuzy mi wyrosna , teraz juz sa ...okazale
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
a co do siary to mi wlasnie zaczyna leciec wreszci cos sie rusza
Podziel się: