reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
ja zawsze mialam bardzo male - takie prawie nic. na poczatku ciazy trochę mi urosly ale od dawna nic sie nie powiekszyly. patrzac na nie to nie wiem gdzie to mleko sie pomiesci

ja jeszcze biustonoszy do karmienia nie kupilam , ale polozna twierdzi ze trzeba o 2 numery wieksze sie zaopatrzyc niz sie nosilo dotychczas , az mi sie wierzyc niechce ze takie arbuzy mi wyrosna , teraz juz sa ...okazale:)

jesli chodzi o wkladki to ja kupila baby drems z rossmana slyszlam pozytywne opinie i sa tanie. Biustosz rzeczywiscie kupalm z luzem na cycuszkach na mleko, a siara mi leci od 7 miesiaca. A ostanio zaczelam czuc mrowienie i brodawki z stercza i bola ale to chyba nie ten watek. :-D

powiem krotko, torba nie spakowana, kupe rzeczy do kupienia, wciaz nie mam biustonosza i wydaje mi sie ze jeszcze tyyyle czasu, a tu juz kotry, 10 marzec:szok: , gosci jeden wyjezdza jutro a pojutrze przyjezdzaja nastepni i ja sie pewnie znowu wyluzuje bo zamiast na zakupki to z tymi gosciami na zwiedzanie....:dry:
oj bedzie placz i lament:eek:

kasira a jakie masz przeczucia co do plci???
bo u mnie to bylo tak, ze nie umialam znalezc imienia dla chlopca niewiadomo dlaczego, to byl pierwszy znak,
potem jak mnie wzielo na robutki reczne to zrobilam czapeczke na szydelku i niewiadomo czemu przyczepilam do niej kwiatka:tak:
a pierwsze ciuszki ktore zakupilam to byly beznadziejne bo chcialam zeby pasowaly tez na chlopca a w sumie to jakies takie gejowate sa, rozumiesz,
wiec i u ciebie cos pewnie wisi w powietrzu:cool2:

ja cały czas mam nastawienie na synka, dla dziewczynki nawet nie ma imienia :( a to mąż mnie tak nastawił, bo bardzo pragnie chłopca i twierdzi że właśnie go robił i jak będzie córcia to nie jego hihihihi:-) oczywiście tak sobie żartuje :tak: dla córci miałaby dużo więcej ciuszków bo siostra ma dwuletnią córcię i dużo rzeczy mi oddała ale sukieneczek narazie nie brałam bo być może nie potrzebne będą.....ale zobaczymy co los przyniesie:tak:

ja jeszcze biustonoszy do karmienia nie kupilam , ale polozna twierdzi ze trzeba o 2 numery wieksze sie zaopatrzyc niz sie nosilo dotychczas , az mi sie wierzyc niechce ze takie arbuzy mi wyrosna , teraz juz sa ...okazale:)
boooze gdzie ja znajde o 2 numery wiekszejak ja teraz juz w F sie nie mieszcze :szok: ...naprawde mam problem z kupieniem staniczka a takiego do karmienia to juz nie wiem gdzie go znajde :confused:

reklama
Do góry