ja mam takie pytanie odnośnie pieluch- jak często zmieniacie? piszecie , że przeciekają - rozumiem, ze nie wytrzymuja jakiegos okresu czasu- czyli jakiego? czy czekacie, aż pielucha jest duża i dziecko zaczyna marudzic i wtedy zmieniacie czy np macie ustalone , że co określona liczbe godzin?
nasia- w temacie fotelików- ja osobiscie jescze nic nie szukałam- 12 lat temu mielismy dla Kuby Renoluxa- uważam , ze był rewelacyjny- po pierwsze bezpieczny i dobrej firmy(tak długo na rynku też o czymś świadczy
po drugie - wygodny zarówno dla dzieciaczka , jak tez rodzica - wtedy płacilismy za niego ponad 400zł - teraz niestety sa troszke droższe ...
goyap- material jest bardzo ważny - rozmawiałam kiedys z babeczka która odradzała mi kupowanie x-car-a własnie ze wzgledu na materiał - bo dziecko sie w nim poci- i to niekoniecznie latem- bo przeciez zima tez podgrezwamy auto
nasia- w temacie fotelików- ja osobiscie jescze nic nie szukałam- 12 lat temu mielismy dla Kuby Renoluxa- uważam , ze był rewelacyjny- po pierwsze bezpieczny i dobrej firmy(tak długo na rynku też o czymś świadczy
goyap- material jest bardzo ważny - rozmawiałam kiedys z babeczka która odradzała mi kupowanie x-car-a własnie ze wzgledu na materiał - bo dziecko sie w nim poci- i to niekoniecznie latem- bo przeciez zima tez podgrezwamy auto
Ostatnia edycja: