reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Dada sa super. Na pleckach zakładają sie wyzej niz pampers i i jak idzie kupa podczas jedzenia to nie zawsze przecieknie, w pampersie zwykle szło po pleckach. Huggies miałam kiedys mega paczkę i chcialam jak najszybciej skonczyc bo tez nam przesikiwała, bokiem szło. Tych z lidla jeszcze nie probowałam. A te z rossmana tez fajne ale wydają mi sie grubsze i sztywniejsze niz Dada. Na poczatku nie moglam sie przekonac do nich al teraz stwierdzam ze warto. No i cena dwa razy nizsza niz pampers.

reklama
My w dzień w domu używamy...tetry :szok: Ale dzięki temu mój syn wie, że coś nie gra i sygnalizuje :-) na noc i na spacery Dada - są ok :-) Jeszcze mamy Huggies - 2 były fatalne, 3 są w porządku. Pieluchy w nocy raczej nie zmieniam, chyba, że się obudzi, a tak to dopiero nad ranem.

ja tez w nocy zmieniam tylko jak sie budzi a czasem budzi sie dopiero o 6.
polis ja tez mialam negatywne nastawienie do dada ale wzielam paczke na probe i wierz mi ze sa bardzo podobnej jakosci, pampersy tylko ładniej pachną

po czytankach pieluchowych siegnęłam wczoraj po pieluchy z lidla - założyłam na noc- przed 22- ściagałam po 8 - powiem szczerze , że byłam pozytywnie zaskoczona - faktycznie- zapach nieco inny - taki bardziej pieluchowy;)

a odnośnie DADA - Viki przed chwila powiedziała właśnie dada :):):) - ale w potoku wypowiadanych przez nią dźwięków co rusz wychodzą jej różne sylaby - szkoda ,ze jeszcze nie chce ich świadomie powtarzać;)

Od dziś w Carrefourze jest promocja na chusteczki Huggies - sześciopak za 16,99zł, a więc cena super. W związku z tym dziś mieliśmy spacer do Carrefoura i przywiozłam wózkiem 4 sześciopaki :D

To mi by chyba na pół roku starczyło tyle sześciopaków ;-) Bo od kiedy Kuba rzadziej robi kupki to schodzi mi mniej chusteczek a poza tym częściej go myję pod wodą raczej.

reklama
Do góry