reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Mi osobiscie ten wozek o ktorym pisaly dziewczyny sie nie podoba.Fakt ze ten niemowlaczek laduje tak blisko ziemi gdzie tyle syfu sie unosi z chodnikow.Dla mnie tragedia.Pozatym chyba niezbyt praktyczny jesli musialabys zrobic jeszcze jakies zakupy.No i fakt ze jest kiepski dostep do najmlodszej czesci rodzinki.Ale to moje zdanie.Zrobisz jak bedziesz uwazala.

reklama
Co do wózka Phil&Teds też mi się bardzo nie podoba, że dziecko jest tak blisko ziemi. no i wyczytałam, że gondolka, w której jeździ małe dziecko ma tylko 50 cm długości a przecież dziecko już po porodzie jest dłuższe.

a ja mam taką wanienkę
FISHER PRICE WANIENKA RAINFOREST +ZABAWKI +GRATIS (1296249434) - Aukcje internetowe Allegro

myślę, że będziemy zadowoleni:)
a jeśli chodzi o wiaderko - to tez byłam zdziwiona tym wynalazkiem- czytałam opinie- bardzo pozytywne- tylko cena uważam przesadzona - tym bardziej , ze to tylko wiaderko:)

w ogóle w tym sklepie co link wrzucałam bardzo dużo jest takich nietypowych wynalazków...

fajna ta wanienka, podoba mi się, ale cena mnie trochę odstrasza..

Moja sąsiadka (róznica wieku dokładnie 18 m-cy) miała wózek na stelażu Jane - 1 gondolkę i 2 spacerówki - najpierw używała z przodu gondoli, z tyłu spacerówki, a potem uzywała dwie spacerówki. ZADBANY JANE TWIN TWO +MATRIX +FOLIA +PARASOLKA (1306074289) - Aukcje internetowe Allegro
Anja ale szybko wracasz do pracy! Mnie sie teraz nawet dobrze złozylo, bo dopiero w październiku, a wtedy mała będzie już miała urozmaicony jadłospis, więc laktator nawet nie będzie potrzebny. Ja mam Medelę mini electric, ale coś się w niej silniczek popsuł, bo prawie nie ciagnie. A co do mrożonego pokarmu, mąz dał synkowi w wieku 6-7 m-cy mleko sprzed 3 m-cy. Jaką piekną miał po nim kupkę, ho ho. Myślę ze okazjonalnie to nie robi różnicy.

Laktator mam Tufi Gaia.
Wózek Teutonia model Cosmo
Butelki TT
Brakuje mi jeszcze łóżeczek (drewnianego i turystycznego), wanienki, fotelika etc.

A ja wczoraj wieczorem pobuszowalam po allegro i wpadlam na swietnego sprzedawce, rozpedzilam sie tak ze kupilam malej same drobiazgi ;) maz marudzil az sie z nim wieczorem troszke poklocilam.... :( ale w koncu do lutego coraz blizej a jeszcze tyle zostalo do kupienia!

reklama
Do góry