reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Mi osobiscie ten wozek o ktorym pisaly dziewczyny sie nie podoba.Fakt ze ten niemowlaczek laduje tak blisko ziemi gdzie tyle syfu sie unosi z chodnikow.Dla mnie tragedia.Pozatym chyba niezbyt praktyczny jesli musialabys zrobic jeszcze jakies zakupy.No i fakt ze jest kiepski dostep do najmlodszej czesci rodzinki.Ale to moje zdanie.Zrobisz jak bedziesz uwazala.

reklama
Co do wózka Phil&Teds też mi się bardzo nie podoba, że dziecko jest tak blisko ziemi. no i wyczytałam, że gondolka, w której jeździ małe dziecko ma tylko 50 cm długości a przecież dziecko już po porodzie jest dłuższe.

a ja mam taką wanienkę
FISHER PRICE WANIENKA RAINFOREST +ZABAWKI +GRATIS (1296249434) - Aukcje internetowe Allegro

myślę, że będziemy zadowoleni:)
a jeśli chodzi o wiaderko - to tez byłam zdziwiona tym wynalazkiem- czytałam opinie- bardzo pozytywne- tylko cena uważam przesadzona - tym bardziej , ze to tylko wiaderko:)

w ogóle w tym sklepie co link wrzucałam bardzo dużo jest takich nietypowych wynalazków...

fajna ta wanienka, podoba mi się, ale cena mnie trochę odstrasza..

Moja sąsiadka (róznica wieku dokładnie 18 m-cy) miała wózek na stelażu Jane - 1 gondolkę i 2 spacerówki - najpierw używała z przodu gondoli, z tyłu spacerówki, a potem uzywała dwie spacerówki. ZADBANY JANE TWIN TWO +MATRIX +FOLIA +PARASOLKA (1306074289) - Aukcje internetowe Allegro
Anja ale szybko wracasz do pracy! Mnie sie teraz nawet dobrze złozylo, bo dopiero w październiku, a wtedy mała będzie już miała urozmaicony jadłospis, więc laktator nawet nie będzie potrzebny. Ja mam Medelę mini electric, ale coś się w niej silniczek popsuł, bo prawie nie ciagnie. A co do mrożonego pokarmu, mąz dał synkowi w wieku 6-7 m-cy mleko sprzed 3 m-cy. Jaką piekną miał po nim kupkę, ho ho. Myślę ze okazjonalnie to nie robi różnicy.

Laktator mam Tufi Gaia.
Wózek Teutonia model Cosmo
Butelki TT
Brakuje mi jeszcze łóżeczek (drewnianego i turystycznego), wanienki, fotelika etc.

A ja wczoraj wieczorem pobuszowalam po allegro i wpadlam na swietnego sprzedawce, rozpedzilam sie tak ze kupilam malej same drobiazgi ;) maz marudzil az sie z nim wieczorem troszke poklocilam.... :( ale w koncu do lutego coraz blizej a jeszcze tyle zostalo do kupienia!

reklama
Do góry