reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

fajna ta wanienka, podoba mi się, ale cena mnie trochę odstrasza..

krysiaczek86 - ja kupiłam używaną - w dodatku od znajomych;) - wanienka jest praktycznie jak nowa - a zapłaciłam za nią 50zł- a jako gratis dostałam drugą większą wanienkę i ręczniczek kąpielowy - uważam , że lepszego zakupu nie mogłam dokonać :)
na allegro używane schodzą tak od 50zł - też uważam, że cena nowej trochę wygórowana, ale tak to jest w przypadku kupowania "przedmiotu z nazwą" ...ale warto - myślę, że nie tylko my będziemy zadowoleni, ale również malutka , bo wszelkie te leżaczki pianki itp są wykonane z naprawdę bardzo dobrej jakości materiałów i są bardzo kolorowe , więc mam nadzieję, że nie będzie żadnego stresu z kąpielą :)...jescze tylko jakiś stojak muszę dokupić dla wygody ....

reklama
Hej wklejam link ponizej, na pewno chce od niego zamowic mate edukacyjna Wesoła Farma, a poza tym mase drobnych rzeczy takich jak pojemnik na butelki, na smoczek, lańcuszek do smoczka, wkładki, waciki, szczotke, termometr itp itd ;) niestety zestaw butelek tt ma dosc drogo i bedzie oplacalo mi sie zamowic na innej aukcji
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja jeśli chodzi o butelki to zdecydowałam się już na poczatku ciąży kiedy byłam na targach mother&baby i oczywiście są to butelki i smoczki tommee tippee :) Jak kupowałam 125 ml to drugą taka sama dostałam gratis a no i jeszcze smoczek uspakajajacy do tego :) oprocz tego zebralam wtedy jeszcze butelke z aventa ale te mi sie nie podobaja...
teraz czeka mnie tylko zakup termooakowania szczotki do butelki i zestawu pielęgnacyjnego (oczywiście wszystko z tommee tippee) :)

Anja ale szybko wracasz do pracy! Mnie sie teraz nawet dobrze złozylo, bo dopiero w październiku, a wtedy mała będzie już miała urozmaicony jadłospis, więc laktator nawet nie będzie potrzebny. Ja mam Medelę mini electric, ale coś się w niej silniczek popsuł, bo prawie nie ciagnie. A co do mrożonego pokarmu, mąz dał synkowi w wieku 6-7 m-cy mleko sprzed 3 m-cy. Jaką piekną miał po nim kupkę, ho ho. Myślę ze okazjonalnie to nie robi różnicy.

Szybko ale moja praca i ja dluzej nei wytrzyma, ale wiem ze bedzie OK z coreczka tez tak szybko wrucilam

Jesli chodzi o butelki to ja mam zamiar kupic szklane, nie mam zaufania do plastikowych, wiem ze niby bezpieczne ale to jednak dalej plastik.

reklama
Do góry