reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

fajna ta wanienka, podoba mi się, ale cena mnie trochę odstrasza..

krysiaczek86 - ja kupiłam używaną - w dodatku od znajomych;) - wanienka jest praktycznie jak nowa - a zapłaciłam za nią 50zł- a jako gratis dostałam drugą większą wanienkę i ręczniczek kąpielowy - uważam , że lepszego zakupu nie mogłam dokonać :)
na allegro używane schodzą tak od 50zł - też uważam, że cena nowej trochę wygórowana, ale tak to jest w przypadku kupowania "przedmiotu z nazwą" ...ale warto - myślę, że nie tylko my będziemy zadowoleni, ale również malutka , bo wszelkie te leżaczki pianki itp są wykonane z naprawdę bardzo dobrej jakości materiałów i są bardzo kolorowe , więc mam nadzieję, że nie będzie żadnego stresu z kąpielą :)...jescze tylko jakiś stojak muszę dokupić dla wygody ....

reklama
Hej wklejam link ponizej, na pewno chce od niego zamowic mate edukacyjna Wesoła Farma, a poza tym mase drobnych rzeczy takich jak pojemnik na butelki, na smoczek, lańcuszek do smoczka, wkładki, waciki, szczotke, termometr itp itd ;) niestety zestaw butelek tt ma dosc drogo i bedzie oplacalo mi sie zamowic na innej aukcji
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja jeśli chodzi o butelki to zdecydowałam się już na poczatku ciąży kiedy byłam na targach mother&baby i oczywiście są to butelki i smoczki tommee tippee :) Jak kupowałam 125 ml to drugą taka sama dostałam gratis a no i jeszcze smoczek uspakajajacy do tego :) oprocz tego zebralam wtedy jeszcze butelke z aventa ale te mi sie nie podobaja...
teraz czeka mnie tylko zakup termooakowania szczotki do butelki i zestawu pielęgnacyjnego (oczywiście wszystko z tommee tippee) :)

Anja ale szybko wracasz do pracy! Mnie sie teraz nawet dobrze złozylo, bo dopiero w październiku, a wtedy mała będzie już miała urozmaicony jadłospis, więc laktator nawet nie będzie potrzebny. Ja mam Medelę mini electric, ale coś się w niej silniczek popsuł, bo prawie nie ciagnie. A co do mrożonego pokarmu, mąz dał synkowi w wieku 6-7 m-cy mleko sprzed 3 m-cy. Jaką piekną miał po nim kupkę, ho ho. Myślę ze okazjonalnie to nie robi różnicy.

Szybko ale moja praca i ja dluzej nei wytrzyma, ale wiem ze bedzie OK z coreczka tez tak szybko wrucilam

Jesli chodzi o butelki to ja mam zamiar kupic szklane, nie mam zaufania do plastikowych, wiem ze niby bezpieczne ale to jednak dalej plastik.

reklama
Do góry