reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Ewitko ja mu pokazałam podobnego misia na zdjeciu, zobaczyszl poszedl i namalował ;) wiedzialam ze ma zdolnosci, ale bylam pod wrazeniem :)
Misiek robi wrażenie a jak maluszek już zacznie kojarzyć to na pewno będzie największym jego przyjacielem :)
My będziemy mieli naklejki ścienne - czekamy aż przyjdą nam z allegro...

P1030238.jpgP1030239.jpgP1030243.jpgP1030244.jpgP1030245.jpgP1030246.jpgP1030247.jpgP1030248.jpgP1030249.jpgP1030250.jpgA to kilka naszych ubrankowych zestawów :yes: Po malutku już sobie kompletujemy :happy2: Jak ja lubię na nie patrzeć :tak:

Ligotka, ale zdolny facet. Fiu, fiu :-)

A mój mąż odwalił dziś kawał dobrej roboty - położył tapety w pokoju Maleństwa. Teraz już śpi i ciężko sapnie ze zmęczenia ;-)
Nastąpiła niespodziewana zmiana koncepcji i pokój będzie w bardzo neutralnych odcieniach. Jasne mebelki, bez dodatków kolorystycznych z tej serii Pokój młodzieżowy - Kolekcje - Indi bieliźniarka i komoda, a tapeta taka delikatna kawa z mlekiem. Dodatki będą kolorowe - a kolorki dobiorę jak mi jeszcze raz gin potwierdzi, że Martynka to Martynka, a nie Mikołaj ;-)

Figa, ale śliczności.

Ostatnia edycja:
Ligotka, no to jak od ręki, to tym bardziej jestem pod wielkim wrażeniem!
Figa, fajne ciuszki, super, że te same motywy, ale w różnych kolorach. A te miśki Panda to przeurocze.

Rachell - fajne te mebelki i poźniej można do nich łóżko dokupić. ja od wczoraj zaczęłam przeglądać różne pokoiki dla dzieci i już sama nie wiem co bym chciałą. Teraz jestem na etapie białych mebelków ale kto wie co jutro będzie mi się podobało :-)

Miś rewelacyjny, sama takiego chętnie widziałabym u siebie na ścianie ale niestety nie mam takich zdolności

figa super ciuszki :) no i fajnie, że od urodzenie będziesz w nich indywidualnośc wypracowywać i w rózne kolory ciuszków ubierać :)
ligotka a misiek naprawde imponujący :)

figa ciuszki są rewelacyjne, troszke zazdroszcze CI tej dwójki, moja mała coraz czesciej ostatnio siedzi w mojej głowce i serduszku wiec podejrzewam ze dwa skarby to jeszcze wieksze szczescie ;)

reklama
Do góry