reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Ja póki co kupuje ciuszki głównie w "ciucholandach". Mój M mówi, że synek będzie miał więcej ciuchów niż on :-).Mogę już pokazać pierwszy wóz dla dzidziusia.Parę dni temu zamówiłam używany Chicco Trio ENJOY EVOLUTION na allegro.
Zobacz załącznik 285469Zobacz załącznik 285470
Do wózka zamówiłam śpiworek Zobacz załącznik 285476,który można dać do gondoli i spacerówki, bo okrycie na nóżki dołączone do spacerówki moim zdaniem nie uchroni w zimie przed mrozem.

rachel, nie za ma co, jeśli Ci się przyda, służę pomocą :)
zanbab, mój T to ma uczulenie już na wszelkie zakupy hehehe, tak że czasem coś przemycę po kryjomu :)))

A my powolutku kompletujemy wyprawkę :)

2mfj5eu.jpg

2yy5tvo.jpg

2nuhfgy.jpg

a obrazki beda nad łozeczkiem :-)

143onio.jpg

Margoz dzięki wielkie za listę zakupów, na pewno się przyda.

Ja też jeszcze nic nie kupiłam po prostu nie mam czasu na bieganie po sklepach...

ja tez juz wozek mam)))dziadkowie kupili taki jak wybralam))))))
ubranka tez juz powoli kupuje juz troszke ich mam))kupuje nie calkiem te malenkie tylko 0-3.....i pare na 62cm tez juz mam.u mnie jest duze stoisko cherokee i sa wyprzedaze od 50-70% i mozna kupic swietne ciuszki te z dysneya tez za pare groszy.wiec co przechodze obok to nie moge sie oprzec))))))))))))

madziu a z jakiej firmy i jaki model wózka masz? ja właśnie jestem na tym etapie i moją uwagę przyciągnął tako jumper x - co o nim sądzicie?

reklama
Do góry