reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Moja mini-kolekcja. Na razie chłopięco-neutralna. Mam nadzieję, że jak będzie dziewuszka, to się nie obrazi za te niebieskie akcenty ;-) r

rachell nie martw się, w mojej szafie też przeważa niebieski kolor, ponieważ ciuszki są po siostrzeńcach-bliźniakach.
Myślę, że jeśli będziemy mieć dziewczynki, to przez pierwsze miesiące życia raczej nie będą patrzeć na kolory ubranek. Jeszcze zdążymy je poprzebierać w sukieneczki w bardziej dziewczęcych kolorach:-)

Ja tez przestałam sie przejmowac kolorami bo dziecku we wszystkim ladnie a dawniej nie bylo takich rozgraniczen i dzieci wszystko nosily

Dziewczyny mieszkam na 4piętrze bloku bez windy więc priorytet w doborze wózka to jego mała waga dlatego zastanawiam się nad ESPIRO Vector 4lite, czy któraś z Was miała do czynienia z tym wózkiem i może coś pozytywnego lub negatywnego na jego temat powiedzieć?

Jak patrzę na Wasze zakupy to jakoś powoli zaczyna do mnie docierać, że mnie też to czeka.
A oprócz tego jeszcze czeka mnie wybieranie płytek, farb, żyrandoli i wszystkiego innego do nowego domku i to wszystko mnie przeraża, a wybór jest strasznie duży.

reklama
Do góry