dziewczyny a rozgladacie sie juz za wozkami????macie jakies typy????czy widziala ktoras z was na zywo oze ten wozeczek? Wozek COLETTO MATTEO +fotel+parasol+kurier+6xGRATI (1231724030) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
pani_cinkowa
Fanka BB :)
rachell nie martw się, w mojej szafie też przeważa niebieski kolor, ponieważ ciuszki są po siostrzeńcach-bliźniakach.
Myślę, że jeśli będziemy mieć dziewczynki, to przez pierwsze miesiące życia raczej nie będą patrzeć na kolory ubranek. Jeszcze zdążymy je poprzebierać w sukieneczki w bardziej dziewczęcych kolorach:-)
Myślę, że jeśli będziemy mieć dziewczynki, to przez pierwsze miesiące życia raczej nie będą patrzeć na kolory ubranek. Jeszcze zdążymy je poprzebierać w sukieneczki w bardziej dziewczęcych kolorach:-)
ewela.s
dziewczyny a rozgladacie sie juz za wozkami????macie jakies typy????czy widziala ktoras z was na zywo oze ten wozeczek? Wozek COLETTO MATTEO +fotel+parasol+kurier+6xGRATI (1231724030) - Aukcje internetowe Allegro
Ja widziałam na ulicy parę razy taki wózek, wygląda całkiem przyzwoicie.
Dziewczyny mieszkam na 4piętrze bloku bez windy więc priorytet w doborze wózka to jego mała waga dlatego zastanawiam się nad ESPIRO Vector 4lite, czy któraś z Was miała do czynienia z tym wózkiem i może coś pozytywnego lub negatywnego na jego temat powiedzieć?
kilka stron wcześnije pisałyście o pościeli 14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1224234520) - Aukcje internetowe Allegro , czy któraś z Was już ją otrzymała i może cos na jej temat napisać? bardzo mi się podoba ale niedokońca przekonana jestem co do jej jakości
moniabir
Jak patrzę na Wasze zakupy to jakoś powoli zaczyna do mnie docierać, że mnie też to czeka.
A oprócz tego jeszcze czeka mnie wybieranie płytek, farb, żyrandoli i wszystkiego innego do nowego domku i to wszystko mnie przeraża, a wybór jest strasznie duży.
A oprócz tego jeszcze czeka mnie wybieranie płytek, farb, żyrandoli i wszystkiego innego do nowego domku i to wszystko mnie przeraża, a wybór jest strasznie duży.
Delfin_ONA
moniabir to ciesz się kochana że masz do czego wybierac :-)
ja własne płytki do domku będę wybierać za 5 lat hehe
ja własne płytki do domku będę wybierać za 5 lat hehe
reklama
rachell
Dziewczyny, wklejam link do wątku dotyczącego wyprawki. Z wątku dla Lutówek 2007, więc i dla nas :-)
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lutym-2007-f112/wyprawka-6056/
Sama jestem totalnie zielona, więc szukam wszędzie podpowiedzi.
A tak w ogóle, to muszę zacząć kupować wszystko zgodnie z jakąś listą, bo na razie biorę na oślep i jak leci, a później się zdziwię.
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lutym-2007-f112/wyprawka-6056/
Sama jestem totalnie zielona, więc szukam wszędzie podpowiedzi.
A tak w ogóle, to muszę zacząć kupować wszystko zgodnie z jakąś listą, bo na razie biorę na oślep i jak leci, a później się zdziwię.
Podziel się: