reklama
ewela.s
Fanka BB :)
Ja byłam ostatnio oglądać wózki i taki wpadł mi w oko, tylko że ze stelażem aluminiowym: http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/jet/neo/N_4.jpg
a z tej aukcji
14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1211664389) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo podoba mi się łóżeczko
a z tej aukcji
14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1211664389) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo podoba mi się łóżeczko
mi podoba sie ten WÓZEK BOLDER SD ECOLINE IMPLAST FOTELIK +10 akce (1211812419) - Aukcje internetowe Allegro bylam dzis wozki ogladac))
jaka ładna lampa do pokoju dla dziewczynki
LAMPA MASSIVE PRINCESS (1190512092) - Aukcje internetowe Allegro
muszę mieć tez za parę lat córeczkę, dla chłopaków nic mi się tak nie podoba jak dla dziewczynek ;-);-)
LAMPA MASSIVE PRINCESS (1190512092) - Aukcje internetowe Allegro
muszę mieć tez za parę lat córeczkę, dla chłopaków nic mi się tak nie podoba jak dla dziewczynek ;-);-)
M
meegi1
Gość
Claudia85 Tez mam zamiar kupić Jumpera. tego który jest na zdjęciu nr 2.
reklama
pani_cinkowa
Fanka BB :)
mój kolega ostatnio zakupił Jumpera dla swojej córy i jest bardzo zadowolony. Korzysta z niego od 2 miesięcy i jeszcze nie zauważył żadnych wad
Ja z kolei zastanawiam się nad x-landerem xa. Któraś z Was nad nim zastanawia? A może słyszałyście jakieś opinie...
Ja z kolei zastanawiam się nad x-landerem xa. Któraś z Was nad nim zastanawia? A może słyszałyście jakieś opinie...
Podziel się: