reklama
My kupujemy zestaw do piasku- wiaderko, grabki, foremki itp. Do tego taką większą gumową piłkę bo ostatnio bardzo lubi grać w piłkę. Do tego prędzej czy później będzie trzeba kupić taki zabawkowy odkurzacz i zestaw do sprzątania bo też uwielbia się tak bawić.
rachell
Fanka BB :)
W jakich butach chodzą Wasze Maluchy? Jakieś sprawdzone firmy? Jestem po wstępnych oględzinach i skłaniam się ku elephantom albo dawidom. Ale jeszcze nie kupione, więc właściwie, to nadal szukam.
No i kiedy pierwszy raz na nogach na dworze? Tzn. na ile to chodzenie powinno być opanowane?
No i kiedy pierwszy raz na nogach na dworze? Tzn. na ile to chodzenie powinno być opanowane?
polis1010
Leniuszkowa mama
Lenka ma takie Kitten - Kid's - H3274707G | Hushpuppies
ja tez dzis wlasnie kupilam Viki sandałki z renbut-u - takie zabudowane piętki i palce - bardzo ładnie wykonane i tak jak piszesz margoz- mięciutka pachnąca skórka Viki chyba tez przypadły do gustu:-) - a jakie rozmiary nosza Wasze dzieci?
polis1010
Leniuszkowa mama
U nas 3,5 na wiosne ale na lato to juz chyba 4
My mamy na dwór elephanten - są miękkie i dobrze przylegają do stopy. Gabryś zaczął chodzić sam po dworze, jak tylko trochę opanował chodzenie. Wywalał się, zwłaszcza na krawężnikach i nierównościach, ale był przeszczęśliwy. Nosi rozmiar 21-22.
reklama
rachell
Fanka BB :)
Kupiliśmy Małej zabawkę z Wadera. Taki domek-sorter. Mąż rozciął sobie rękę jednym z klocków. Byłam w szoku. Napisałam do Wadera i odpisali. Chcą przesłać nam jeszcze jeden domek. Trochę się nimi - czy raczej jakością produktów - rozczarowałam, ale mają tyle fajnych rzeczy, że chyba ich jednak ie skreślimy. Może mieliśmy pecha i trafił się nam jakiś wadliwy egzemplarz.
Podziel się: