reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
A my kupiliśmy w tym tygodniu taki fotelik do roweru bo tak ciepło się robi że aż szkoda tym autem wszędzie jeździć. Wybraliśmy ten model. Przetestowaliśmy wcześniej pożyczone od znajomych foteliki na kierownice i montowane z tyłu i z przyjemnością stwierdzam że jednak ten co kupiliśmy okazał się najwygodniejszy i najlepszy.

Fotelik na rower WeeRide Kangaroo Carrier (2210613160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

super się on prezętuje . Tylko mam pytanie Tobie jest wygodnie ? bo ja jak dosięgam kierownicy to nie jestem tak wyprostowana i nie wiem czy by mi młoda nie przeszkadzała .

Może jakieś zdjęcie by Ci się kochana udało zrobić w realu :-) ?

Delfin_ONA postaram się niedługo jakieś zrobić :) powiem Ci że właśnie nie przeszkadza w ogóle. Ja mam rower miejski więc mi jest wygodnie ale jak wsiadłam na rower górski mojego faceta z ty fotelikiem to też było ok. No i jest bardzo bezpieczny. Siła ciężkości równo rozłożona. W ogóle nie czujesz że z dzieckiem jedziesz. Jak dla mnie super. Ach no i zaznacze że nie jestem wysoka.

oliwia witaj :-)

Ja tez szukam praktycznego podgrzewacza bo za klka tygodni jedziemy do PL a to 25 godzi w drodze wiec na pewno sie przyda. Jak namierzysz cos fajnego to daj znac:-)

Ten ktory pokazujesz przyda sie na krotka trase, ja musze miec cos co mozna podlaczyc do zapalniczki i podgrzac szybko zimna wode i zupke w sloiczku.

Ostatnia edycja:
Sylvanas, fajny ten fotelik, zalożę taki na rower z przodu (mam już zamontowany z tyłu) No i syna do tyłu a córcię z przodu :-D A tak na serio to ciekawa jestem, czy rzeczywiście nie przeszkadza.

reklama
Do góry