reklama
gniesia007
Fanka BB :)
Czas uzupełnić wszystkie tematy:-)
zakupilismy zuzi bryke BJCM GT polecam w 100%
rowerek baby trike polecam, mamy leniuszka więc póki co Magic, ktorego chciałam odpadł w przedbiegach
i jeszcze taki gumowy hmm koń albo osioł do skakania, nazywa sie johny i mozna bylo go w biedronce kupic, też bardzo fajny i dziecko może sie wymeczyć na nim, mniej napompowalismy i jest akurat w sam raz zeby mogla sama na nim usiasc i skakac
a i krzesełko biedronka tez kupione w biedronce ale jest od 3 lat i narazie jest za mało stabilne dla małej wiec poki co narazie nie polecam
zakupilismy zuzi bryke BJCM GT polecam w 100%
rowerek baby trike polecam, mamy leniuszka więc póki co Magic, ktorego chciałam odpadł w przedbiegach
i jeszcze taki gumowy hmm koń albo osioł do skakania, nazywa sie johny i mozna bylo go w biedronce kupic, też bardzo fajny i dziecko może sie wymeczyć na nim, mniej napompowalismy i jest akurat w sam raz zeby mogla sama na nim usiasc i skakac
a i krzesełko biedronka tez kupione w biedronce ale jest od 3 lat i narazie jest za mało stabilne dla małej wiec poki co narazie nie polecam
a ja polecam jako pierwszy rowerek baby first bike Smoby
SMOBY Rowerek BABY BIKE SPORT 435013 435012 opinie użytkowników - Cokupic.pl
- mozna kupic w necie albo w decathlonie - a jak kto woli uzywane to bywaja na allegro i chyba czesto w bdb stanie - podobno dzieci bardzo szybko uczą się na nim jeździć i przesiadają sie na prawdziwe rowerki - ja tylko dodam, że Viki już potrafi wejść i "siedzieć" na 12- kołach , więc mam nadziej, że jak tylko załapie o co chodzi to przesiądziemy sie na większy - na razie testujemy - ale viki od poczatku mega zadowolona - potrafi sama na niego wsiąśc i zejść, siedzi stabilnie, "pedałuje" jak jest pchana i z górki - na prostej jeszcze nie do końca kuma jak to się robi - rowerek ma funkcję ulatwiająca pedałowanie- łatwiej niz w tradycyjnych rowerkach z napędzem na tył, do tego jest jest bardzo estetycznie wykonany, w miarę lekki i zgrabny - łatwo się go prowadzi za pomocą drążka - mozna wtedy tez zablokowac pedały i kierownicę - myślę , że dziecko już od 80cm wzrostu może na nim jeździc i sięgnie pedałów - Viki ma 83cm - na razie same plusy - cena adekwatna do jakości !
SMOBY Rowerek BABY BIKE SPORT 435013 435012 opinie użytkowników - Cokupic.pl
- mozna kupic w necie albo w decathlonie - a jak kto woli uzywane to bywaja na allegro i chyba czesto w bdb stanie - podobno dzieci bardzo szybko uczą się na nim jeździć i przesiadają sie na prawdziwe rowerki - ja tylko dodam, że Viki już potrafi wejść i "siedzieć" na 12- kołach , więc mam nadziej, że jak tylko załapie o co chodzi to przesiądziemy sie na większy - na razie testujemy - ale viki od poczatku mega zadowolona - potrafi sama na niego wsiąśc i zejść, siedzi stabilnie, "pedałuje" jak jest pchana i z górki - na prostej jeszcze nie do końca kuma jak to się robi - rowerek ma funkcję ulatwiająca pedałowanie- łatwiej niz w tradycyjnych rowerkach z napędzem na tył, do tego jest jest bardzo estetycznie wykonany, w miarę lekki i zgrabny - łatwo się go prowadzi za pomocą drążka - mozna wtedy tez zablokowac pedały i kierownicę - myślę , że dziecko już od 80cm wzrostu może na nim jeździc i sięgnie pedałów - Viki ma 83cm - na razie same plusy - cena adekwatna do jakości !
Clauditka u nas świetnie sprawdzają sie takie kolorowymi do malowania pedzelkiem i sama woda. Wiecie o co mi chodzi? Mały jak sie do tego dorwie to siedzi dopkóki wszystkich nie pocałuje. Najbardziej mu sie podoba maczanie pędzla w kubeczku z woda i to jak sie kolory pojawiają jak on marże pędzlem. To o tyle jest fajne ze on jest taki dumny ze tak ładnie pomalował. Niestety zwykłymi kredkami wychodzą mu same bochomazy Polecam tez plasteline. Kajto siedzi i gniecie, roluje i wylepia. Ostatnio zaczął wyklejac nią kartkę tworząc takie wyklejanki ale to chyba przyniósł ze żłobka bo ja mu wcześniej nie pokazywalam tego Klocki legł duplo to kolejna zabawka która pochłania Kajtka na godziny. Potrafi zbudować sobie taki niby daszek i twierdzi ze to domek dla samochodów i chowa pod nim swoje resoraki. Buduje wieże, domki dla ludzików które wcale nie wyglądają jak domki.Świetne są tez takie puzzle dla maluchów z serii CZu CZu czy coś takiego. Można kupić je w smyku. Są kółka kwadraty i trójkąty. Kajtek siedzi i układa. Oczywiście jeszcz nie potrafi dopasować odpowiednio obrazków ale chociaż ćwiczy cierpliwość i bardzo sie cieszy jak mu sie udaje. http://www.smyk.com/poznaje-z-czuczu-kwadrat,p1049007649,ksiazki-dla-dzieci-pW tym zestawie są dwie książeczki: kolorowanka i książeczka z naklejkami. Kajtek poradził sobie z naklejkami swietnie ale kolorowanka jeszcze czeka na swoją kolej.Kolejna zabawka to kuchenka z akcesoriami do gotowania. Mały przygotowuje nam szczególnie wieczorem przed spaniem lody, zupę bo tylko to umie mówić. Czasem sie uśmiejemy bo pytamy sie go co gotuje, a on mieszając w garnku odpowiada nam ze lody Ostatnio tez spodobał mu sie taki garaż poziomowy dla samochodów bawił sie nim u znajomych... Przesiedzial nad nim 2,5 godziny puszczajac z góry auta, otwierając bramy, układając samochody, tankować je itd. Tylko ze my niestety na takie zabawki miejsca w domu nie mamy a szkoda bo pewnie bym sie pokusila. No a inne zabawy to garnek z grochem drugi pusty i plastikowy kubeczek. Pokazcie dzieciom jak przesypywać zabawa na min godzinę. Im wiecej kubeczkow, chochli i innych akcesoriów tym lepiej musicie jednak miec dziecko na oku zeby nie wlozylo sobie ziarnka do nosa na przyklad. jak nie bójcie sie zalania to lepsza opcja jest woda i barwniki spożywcze. Mam nadzieje ze trochę pomoglam albo podsunelam choć jeden pomysł na zabawę.
Delfin_ONA
dziewczyny a jakie macie opinie na temat FRIST BIKE ?
Zalety
ja znalazłam coś takiego
First BIKE w TVP! - YouTube!
Zalety
ja znalazłam coś takiego
First BIKE w TVP! - YouTube!
Delfin_ONA ogólnie rowerki biegowe są super i ja nigdy dziecku nie kupie roweru z 4 kółkami bedzie miał 3-4 lata to z biegowego przesiądzie się na normalny 2-kołowy. Równowagę będzie miał opanowaną do perfekcji tylko doda pedałowanie i już. My akurat mamy Stridera bo był najniższym i najlżejszym rowerkiem jaki znalazłam a przy tym świetnie wyglądał. Kajto od 2 miesięcy na nim zasuwa Już czasem sie tak zdarza że gonić go trzeba i na kilkanaście sekund odrywa nogi od podłoża. Na poczatku to po prostu z nim chodził miedzy nogami... ale szybko załapał.
My mamy taki zielony
CARIMEX ZABAWKI LITTLE TIKES - STRIDER - Zielony + kask gratis!
My mamy taki zielony
CARIMEX ZABAWKI LITTLE TIKES - STRIDER - Zielony + kask gratis!
Ja planuję rowerek biegowy kupić wiosną, chętnie poczytam opinie, na który warto się zdecydować. Na razie od kilku miesięcy dzieć pędzi wszędzie na tym: Scuttlebug
U na ten Scuttlebug był też w użyciu i młody go uwielbiał. Używaliśmy go jak nie potrafił jeszcze złapać równowagi na tym Striderze a chciałam aby na początku załapał jak sie w ogóle odpycha ;p;p I efekty były Teraz śmiga już na Striderze. Ostatnio zaczoł wołać "Mama goń mnie goń mnie!" Albo zjeżdżając z takiego podjazdu dla wózków krzyczy: "Z gółki pazułki" Co ma znaczyć z górki na pazurki ;p
reklama
Delfin_ONA
My Lence kupujemy rowerek biegowy na 2 urodziny . Aktualnie najbardziej rozreklamowany jest first bike. Czytam i czytam .
Dziewczyny a jaki prezent na wigilie ? Aktualnie mam z tym problem . Nie wiem w co celować . Planuje wydać na prezent Leny 300-400zł. Moje aktualne propozycje
-Lego Duplo Mała Farma i Zestaw podstawowy 80szt.
-http://allegro.pl/lalka-baby-born-bambina-ze-skuterkiem-na-radio-i2733127230.html
- Piesek Chi Chi Love W Torebce Paris II Simba 9700 (2721331456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co wy planujecie swoim urwisom kupić , bo ja nie wiem w co ''strzelać''.
a tutaj już mebelek który myślę że będzie praktyczny
STOLIK + 2 KRZESEŁKA 100% DREWNO DZIECI 2-6 lat (2752074274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chce kupić komodę i wyrko białe z IKEI do pokoiku Leny . Myślę że ten komplet będzie pasował
Dziewczyny a jaki prezent na wigilie ? Aktualnie mam z tym problem . Nie wiem w co celować . Planuje wydać na prezent Leny 300-400zł. Moje aktualne propozycje
-Lego Duplo Mała Farma i Zestaw podstawowy 80szt.
-http://allegro.pl/lalka-baby-born-bambina-ze-skuterkiem-na-radio-i2733127230.html
- Piesek Chi Chi Love W Torebce Paris II Simba 9700 (2721331456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co wy planujecie swoim urwisom kupić , bo ja nie wiem w co ''strzelać''.
a tutaj już mebelek który myślę że będzie praktyczny
STOLIK + 2 KRZESEŁKA 100% DREWNO DZIECI 2-6 lat (2752074274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chce kupić komodę i wyrko białe z IKEI do pokoiku Leny . Myślę że ten komplet będzie pasował
Podziel się: