reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
my mamy :) Kajto naprawde ją uwielbiał. Ale od kąd zaczoł chodzić przy meblach już się nią nie interesuje. Była hitem dopóki jeszcze raczkował i czołgał się. A teraz leży w kącie i nawet jak gdzieś tam zacznie grać lub świecić to najpierw mały leci zxobaczyć co to jest a jak zobaczy że to kula hula rezygnuje i idzie gdzieś gdzie można się pobawić na stojąco ;p

A my dziś mieliśmy przykre doświadczenie z fotelikiem, przez co odradzam każdemu maxi cosi mobi!!!! Otóż jechaliśmy i przy nieostrym hamowaniu - zwykłym przy dojeździe do świateł pasy fotelika się rozpieły!!! i później nie chciały się już zapiąć. Na szczęście mieliśmy ten fotelik - kołyske więc mąż z nią do nas podjechał i od razu pojechaliśmy reklamować tamten. Pan nas bardzo przepraszał - mówił że to nie pierwszy przypadek i że oni to z chęcią naprawią - ale ja już nie chce mieć nic z tym fotelikiem wspólnego więc Pan powiedział że w ramach przeprosin mozemy sobie wybrać fotelik i dostaniemy na niego spory rabat a za maxi cosi mobi oczywiście zwrócą nam pieniądze. No i wybraliśmy Roemer King Plus Łaciatą Krowę ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ROEMER fotelik KING Plus 2012 9-18kg. Okazało się że sprzedali nam go w tej samej cenie więc nic nie musieliśmy dopłacac dodatkowo Kajtek dostał ślimaka sorter z fishera.
Dobrze się skończyło ale co się nadenerwowałam... masakra.

No właśnie po pytaniach pana w sklepie i sprawdzeniu okazało się że maxi cosi mobi nie ma żadnych oficjalnych testów wykonanych, a te które miał były przy 10 km/h. My jeszcze dziś myśleliśmy o maxi cosi mobi bo mial takie same wyniki co roemer, tylko montowanie było bardziej kłopotliwe, a u nas fotelik będzie wędrował między 3 samochodami więc wybrałam łatwiejszy. No i maxi cosi tobi miał wszelkie atesty a mobi niestety żadnych, dlatego w polsce go nie ma w sklepach - dostępny jest tylko i wyłącznie na zamówienie ( nie spełnia europejskich wymogów). Przeraziło mnie to

reklama
szok aż trudno uwierzyć ,sylwanas i ten pan w sklepie wie że to nie pierwszy taki przypadek i nadal tym handluje:szok: nie rozumiem:no::no::no::no::no::no: własnie jestem na kupnie fotelika Maxi Cosi Priori może ktos ma taki i może mi napisać jaki jest w użytkowaniu.

Ostatnia edycja:
Do góry