reklama
my mamy Kajto naprawde ją uwielbiał. Ale od kąd zaczoł chodzić przy meblach już się nią nie interesuje. Była hitem dopóki jeszcze raczkował i czołgał się. A teraz leży w kącie i nawet jak gdzieś tam zacznie grać lub świecić to najpierw mały leci zxobaczyć co to jest a jak zobaczy że to kula hula rezygnuje i idzie gdzieś gdzie można się pobawić na stojąco ;p
polis1010
Leniuszkowa mama
my tez mamy kule i Lenka bardzo ja lubi. Czasami jak nia rzuci to poleci na drugi koniec pokoju;-)
my też ją mamy jeśli o nią chodzi VTECH TREFL HULA KULA PIŁKA DO NAUKI RACZKOWANIA (1962628516) - Aukcje internetowe Allegro na początku się nią interesował, teraz jest tak samo jak u salvanas omija ją szerokim łukiem.
A my dziś mieliśmy przykre doświadczenie z fotelikiem, przez co odradzam każdemu maxi cosi mobi!!!! Otóż jechaliśmy i przy nieostrym hamowaniu - zwykłym przy dojeździe do świateł pasy fotelika się rozpieły!!! i później nie chciały się już zapiąć. Na szczęście mieliśmy ten fotelik - kołyske więc mąż z nią do nas podjechał i od razu pojechaliśmy reklamować tamten. Pan nas bardzo przepraszał - mówił że to nie pierwszy przypadek i że oni to z chęcią naprawią - ale ja już nie chce mieć nic z tym fotelikiem wspólnego więc Pan powiedział że w ramach przeprosin mozemy sobie wybrać fotelik i dostaniemy na niego spory rabat a za maxi cosi mobi oczywiście zwrócą nam pieniądze. No i wybraliśmy Roemer King Plus Łaciatą Krowę ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ROEMER fotelik KING Plus 2012 9-18kg. Okazało się że sprzedali nam go w tej samej cenie więc nic nie musieliśmy dopłacac dodatkowo Kajtek dostał ślimaka sorter z fishera.
Dobrze się skończyło ale co się nadenerwowałam... masakra.
Dobrze się skończyło ale co się nadenerwowałam... masakra.
polis1010
Leniuszkowa mama
sylvanas az m i sie oczy szeroko ze strachu otworzyly jak to przeczytalam. Tez mam fotelik tej firmy tylko inny model i nigdy nie slyszalam o takim przypadku. Dobrze ze nic sie nie stalo.
No właśnie po pytaniach pana w sklepie i sprawdzeniu okazało się że maxi cosi mobi nie ma żadnych oficjalnych testów wykonanych, a te które miał były przy 10 km/h. My jeszcze dziś myśleliśmy o maxi cosi mobi bo mial takie same wyniki co roemer, tylko montowanie było bardziej kłopotliwe, a u nas fotelik będzie wędrował między 3 samochodami więc wybrałam łatwiejszy. No i maxi cosi tobi miał wszelkie atesty a mobi niestety żadnych, dlatego w polsce go nie ma w sklepach - dostępny jest tylko i wyłącznie na zamówienie ( nie spełnia europejskich wymogów). Przeraziło mnie to
reklama
majuska
Fanka BB :)
szok aż trudno uwierzyć ,sylwanas i ten pan w sklepie wie że to nie pierwszy taki przypadek i nadal tym handluje nie rozumiem własnie jestem na kupnie fotelika Maxi Cosi Priori może ktos ma taki i może mi napisać jaki jest w użytkowaniu.
Ostatnia edycja:
Podziel się: