reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

karolina Lenka ma ta pierwsza ksiazeczke i bardzo lubi sie nia bawic. Ma ciekawe melodyjki.

Ja tez musze pomyslec nad prezentem dla mojego szkraba. MIala dostac pchadelko ale kupilismy wczesniej i teraz trzeba kombinowac.

reklama
ja to dopiero nie wiem co kupić Mai bo po Ali ma wszystko wiec zabawek jest az nadmiar... chodziki, stoliki, zabawki grające, pluszaczki, małe zabawki, klocki, nawet samochody... wszystko jest.... ;/

Ewitka, fajna ta mata.

A ja myślę nad garnuszkiem na klocuszek. W carrfourze widziałam za 85 zł. Czy która już go ma? Polecacie? Jest taki ogrom zabawek, że mam totalny mętlik w głowie. A mąż tylko głową kręci i mówi, że to nie do wiary, że taki kawałek plastiku kosztuje np. 100 zł. No ma rację, ale od dawna to, co dla dzieci, to ma kosmiczne ceny.

Rachell ja chce kupić garnuszek na klocuszek, ale się zastanawiam czy na gwiazdkę czy na roczek. Dzieci mojej siostry się nim bawiły i jak dla mnie jest super, jeden chyba z lepszych sorterów. Właśnie przeglądam allegro i tych zabawek jest mnóstwo, robię od razu listę prezentów.

Ewitka mata prezentuje się fajnie, ale nic więcej nie powiem, bo nie widziałam na żywo.

edit: Rachell jeszcze mi się przypomniało, ze ostatnio jak bylismy własnie u siostry, to Kubie podawałam 2 zabawki w tym garnuszek na klocuszek i wolał inna, myślę, że na klocuszek jeszcze jest za mały. Kuba lubi książeczki, tam gdzie się strony przewraca i mam na oku coś takiego dla niego: FISHER PRICE - KSIĄŻECZKA SZCZENIAKA O ZWIERZAKACH (1927306214) - Aukcje internetowe Allegro

edit2: są jeszcze podróbki garnuszka na klocuszek:GRAJĄCY GARNUSZEK NA KLOCUSZEK JAK FISHER P SORTER (1933788587) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem jaka jakość wykonania

Ostatnia edycja:
reklama
margoz my mamy wibrującego kraba z biedronki i Wojtka nie było dopóki baterie nie padły hehe :D

a pod choinkę już ma kupiony samochodzik na baujakach ale nie wiem czy nie bedzie za mały na święta

Do góry