reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama

daj znac jak przyjda czy sa ok, dobra? bo juz dodałam je do ulubionych i tez kupie bo sie czaje...
sylvanas tez szukam ciekawe licytacji, jeszcze licytowałam to KULA PEŁZAK FISHER-PRICE DO RACZKOWANIA (1737945050) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez szukam w ciekawej cenie. zwlaszcza ze to jest uzywane.

A ja mam pytanie odnośnie nosidełek takich najtańszych, czy któraś z was może miała/ma i ile to warte? Chusty nie mam, nie umiem wiązać i już się pewnie nie nauczę, a potrzebuje czegoś, zeby w podróży (do samolotu) wziąc małą do nosidełka i mieć wolne ręce,raczej nie na dłuższe noszenie. Na allegro sprzedaja od groma takich tanich np 5010 NOSIDELKO DZIECINNE ZAPIECIE KRZYZOWE SUWAK (1751199549) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy to sie sprawdzi.

A ja mam pytanie odnośnie nosidełek takich najtańszych, czy któraś z was może miała/ma i ile to warte? Chusty nie mam, nie umiem wiązać i już się pewnie nie nauczę, a potrzebuje czegoś, zeby w podróży (do samolotu) wziąc małą do nosidełka i mieć wolne ręce,raczej nie na dłuższe noszenie. Na allegro sprzedaja od groma takich tanich np 5010 NOSIDELKO DZIECINNE ZAPIECIE KRZYZOWE SUWAK (1751199549) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy to sie sprawdzi.
jesli moge cos doradzic....to wiadomo ze stwiamy na nosidla ergonomiczne......takie w ktorych dzidzia siedzi nie wisi..........juz byla poruszana dyskusja w tym temacie.......wiadomo nosidla ergonomiczne sa drogie ale na all jest tyle okazji by kupic uzywane w dobrej cenie,napewno nie beda bardzo zniszczone bo w sumie dzidzia tam tylko siedzi,w nosidlach ergonomicznych dzidzia przyjmuje naturalna pozycje zabki w takich za 26 zl wisi tym samym obciazajac stawy.moje zdanie jest takie ze bym sie bala kupic takie nosidlo za 26zl.my mamy takie MANDUCA Nosidło Ergonomiczne Wzór: NATUR (1741147030) - Aukcje internetowe Allegro Igi uwielbia byc noszony w nim a i dla mnie samo noszenie synka to frajda bo ciezar jest rozlozony i nie czuje ze mam na sobie ponad 8 kg))))))jest bardzo wygodne....wiem wiem drogie,my zainwestowalismy bo chcemy nosic dlugo i czesto.jak narazie jest wykorzystane bardzo wiec z zakupu jestem bardzo zadowolona.to tez jest ergonomiczne nosidlo TIMARU INFANT ergonomiczne nosidełko do 15 kg (1744766670) - Aukcje internetowe Allegro a cena juz tak nie powala.........i sa naprawde duzo zdrowsze dla naszych kregoslupow przez ten pas wlasnie usztywniany na dole,super przejuje caly ciezar.ale jak zwykle wybor zostawiam kazdej z was.;-)

reklama
Fajne te ergonomiczne nosidełka, ale cena też powalająca, jak dla mnie szkoda wydać 380 zł (choć to drugie jest sporo tańsze), byc może na jeden raz , bo dziecka raczej nie noszę tylko wożę w wózeczku, po górach nie zamierzam na razie chodzić. Więc zależy mi również, żeby samo nosidełko nie było wielkie i cięzkie. Znajomi mają takie ze stelażem do chodzenia po górach, mogłabym od nich pożyczyć, ale za wielkie. Obecnie jak dziecko trzymam na rękach pod pachy te też mi właściwie wisi. Mnie chodzi głównie o to, zeby na wszelki wypadek mieć wolne ręce i dziecko bezpiecznie przy sobie.
Ligotka, dzięki za wsparcie :-) razem może doczekamy się odpowiedzi.

Do góry