maran-atha
Fanka BB :)
śliczne ciuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
figa mi się bardziej podoba ten pierwszy, wydaje się lepiej wykonany i kolorystyka jest bardziej przemyślana, ładny jest szczególnie ten bezowo - czarny ;-)
w tym x-landerze nie za bardzo dobre jest ułozenie dzieci w gondoli pod katem, ale tez cena nizsza
ja osobiście gdybym miała bliźniaki, kupiłabym ten wózek:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: DOMINO TWIN Extra Combi głęboko-spacerowy
widziałam go na zywo i bije na głowę wszystkie x-landery itp. poza tym jedna z lepszych firm, wszystko po najdrobniejsze szczególy perfekcyjnie wykonane, przemyślane, dzieci siedza do siebie buźkami no i ogólnie wizualnie mi się podoba
pamiętaj tez, ze potem mozesz wózek sprzedać na allegro i sporo wydatku Ci się zwróci, więc dobrze kupić wózek, który jest pozadany na allegro :-)
ja kupię na pewno inglessinę albo silver cross, bo uzywane, zadbane ida za nawet więcej niz połowę ceny
A ja byłam wczoraj z moim kochanym mężem Markiem w sklepie pooglądać wózki. Stał na salonie wózek bliźniaczy firmy ABC DESIGN ZOOM SPACEROWY w ustawieniu jeden za drugim:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ZOOM spacerowy + 2 gondole 2010
Nie chcieliśmy takiego z różnych względów. Jednak można było sobie nim wczoraj pojeździć, zobaczyć czy jest zwrotny, skrętny, jak się go składa ( ile czasu to zajmuje i czy jest skomplikowane )i ile miejsca po złożeniu zajmuje. Jest bardzo skrętny i zwrotny, szybko i łatwo się go składa, stelaż po złożeniu zajmuje mało miejsca a materiały z którego jest wykonany trwałe- w porównaniu do innych wózków.
Mają nam jednak ściągnąć dla porównania wózek X-LANDER TWIN:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander X-TWIN dla noworodków
czyli z siedzonkami obok siebie - ten też nam sie podoba.
W wózkach bliźniaczych nie ma takiego wyboru jak w jedyneczkach, dlatego podjęta decyzja musi uwzględniać mnóstwo czynników takich jak np jego zwrotność, skrętność, wagę z całym wyposażeniem, ile zajmuje stelaż, jak sie go składa, po jakich drogach będzie sie nim jeździło, czy wjedziemy nim do różnego rodzaju pomieszczeń, jak głębokie i szerokie są czy to gondolki czy już same siedzonka by dzieciaczki miały swobodę. Normalnie głowa mi czasami pęka, bo co rusz się okazuje, że nie braliśmy czegos pod uwagę i następuje zmiana planów
Dla mnie na razie liderem jest ten X-Lander, choć mimo zjeżdżenia połowy Warszawy nigdzie go jeszcze nie trafiłam. W jednym ze sklepów trochę mnie zaniepokoili twierdząc, że ma on 79,5 cm szerokości (podobno tak jest w katalogu) ale wszędzie w necie jest mowa o 76-78 cm. Jego niewątpliwą zaletą są dwa odrębne siedziska w spacerówce. Gdzieś czytałam opinię jednej z matek, że gdy miała wózek z jednym dużym siedziskiem dla dwójki maluchów to ciągle były między nimi wojny. Zakończyły się one w momencie zakupu tego wózka bo dzieci sobie nie dokuczały.A ja byłam wczoraj z moim kochanym mężem Markiem w sklepie pooglądać wózki. Stał na salonie wózek bliźniaczy firmy ABC DESIGN ZOOM SPACEROWY w ustawieniu jeden za drugim:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ZOOM spacerowy + 2 gondole 2010
Nie chcieliśmy takiego z różnych względów. Jednak można było sobie nim wczoraj pojeździć, zobaczyć czy jest zwrotny, skrętny, jak się go składa ( ile czasu to zajmuje i czy jest skomplikowane )i ile miejsca po złożeniu zajmuje. Jest bardzo skrętny i zwrotny, szybko i łatwo się go składa, stelaż po złożeniu zajmuje mało miejsca a materiały z którego jest wykonany trwałe- w porównaniu do innych wózków.
Mają nam jednak ściągnąć dla porównania wózek X-LANDER TWIN:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander X-TWIN dla noworodków
czyli z siedzonkami obok siebie - ten też nam sie podoba.
W wózkach bliźniaczych nie ma takiego wyboru jak w jedyneczkach, dlatego podjęta decyzja musi uwzględniać mnóstwo czynników takich jak np jego zwrotność, skrętność, wagę z całym wyposażeniem, ile zajmuje stelaż, jak sie go składa, po jakich drogach będzie sie nim jeździło, czy wjedziemy nim do różnego rodzaju pomieszczeń, jak głębokie i szerokie są czy to gondolki czy już same siedzonka by dzieciaczki miały swobodę. Normalnie głowa mi czasami pęka, bo co rusz się okazuje, że nie braliśmy czegos pod uwagę i następuje zmiana planów