reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

A co myślicie o łóżeczkach z funkcją kołyski? Bo ja się poważnie zastanawiam nad takim skoro dzieci tak lubią jak sie je buja...:)

reklama
Co do wózka nie muszę kupować bo siostra mi daje po swojej córeczce (wózek ma kolor zielony) z budką dla niemowlęcia i spacerówka także z tym mam spokój ale łożeczko i fotelik samochodowy to kupię juz nowe. Z fotelików samochodowych polecam z maxi cosi są drogie ale najbezpieczniejsze naprawdę polecam. Co do kołysek to nie wiem czy się opłaca bo moja siostra miała i Hania wcale nie chciała w nim leżeć widocznie niezbyt jej sie podobało więc siostra miała niepotrzebny koszt;/

P8310237.jpgP8310236.jpgP8310238.jpgP8310235.jpg

moje dotychczasowe łowy :)

A co myślicie o łóżeczkach z funkcją kołyski? Bo ja się poważnie zastanawiam nad takim skoro dzieci tak lubią jak sie je buja...:)
Ja się kiedys nad nia zastanawialam, ale po rozmowie ze sprzedawcą i oglądnięciu jej zrezygnowaliśmy. Powody:
- łózeczko w postaci zablokowanej jest mało stabilne a dziecko szybko wyrasta z kołysania i potrzebuje stabilnego łóżeczka.
- dziecko szybko przyzwyczaja sie do kołysania i rodzic ukręca się bicz na siebie, bo musi później wstawać w nocy i przy kazdej okazji kołysać.

4444.jpg11.jpg1.jpgA ja powiem wam dziewczyny ze poszłam za rada kolezanek ktore maja male dzieci i narazie zbieram ciuszki od znajomych i dopiero pod koniec ciazy mam zamiar hhfgb.jpgwybrac sie po to czego mi najbardziej brakuje itp bo z kim nie rozmiawiam to kazdy mi sugeruje to ze dzieciatko niesamowicie szybko rosnie i kkk.jpgnawet nie zdarzy czegos zniszczyc a szkoda jest potem rzucic za chwile cos fajnego i nie kiedy nie taniego na dno szafy. A to co juz uzbieralam :)page.jpg1111.jpg

A tak z innej beczki dziewczyny co powiedziały byscie o tych profilowanych wanienka chhttp://allegro.pl/profilowana-wanna-wanienka-z-odplywem-prima-baby-i1194322983.html .Ja juz na chwile obecna mimo ze do narodzin Kubusia mam duzo czasu panicznie boje sie pierwszej kompieli a nie chcem nikogo obarczac tym obowiazkiem ale boje sie ze strach da gore i zamiast milego zajecia bedzie to dla mnie wielka udrenka i duzo strachu bynajmniej na poczatku a slyszalam ze teraz wielka pomoca sa wlasnie te profilowane wanienki ale wsrod swoich znajomych mam tylko jedna kolezanke ktora z niej korzystala i nie mam z czym porownac

reklama
Do góry