reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
ubranka 14.jpgubranka 10.jpgubranka 12.jpgubranka 15.jpgubranka 13.jpg

sonia no ciuszki super :) i już sporo masz :)
ja mam po Alicji bardzo duzo i niektóre nawet ani razu nie ubierane wiec na takiego maluszka nic raczej nie bede kupować bo i tak nie zuzyje tych co już mam :p

ja już też mały przegląd zrobiłam po starszym smyku i też sporo mam, bardziej rozmiarowo na 68-74, więc te najmniejsze jeszcze muszę uzupełnić

reklama
Co do wózków, to mi się podobają Jane. Ja bym chciała ten model (tylko inny kolor) Jane Unimit + gondola Transporter
ale mój K. chce model z mniejszymi kółkami. Mamy trochę czasu póki co, by wybrać:-)

Widze ze mamy bardzo podobny gust. Mi sie rowniez podobaja Jane.Tylko ze nam zalezy na duzych kolkach tak ze wybralam JANE Slalom Pro Reverse. Mysle o komplecie z transporterem i fotelikiem strata.

Moja koleżanka ma Jane co prawda nie ten model, króry Ty sobie upatrzyłaś, tylko Normand i bardzo sobie tą firmę chwaliła, jeśli chodzi o prowadzenie i wygodę dla malucha :) Druga z kolei ma Slaloma i też jest zadowolona, jest to dobra firma.

Mam pytanko czy widzialas juz te wozki na zywo ? Ja jak na razie tylko w internecie.

goyap, widziałam na żywo Jane Slalom, tylko nie oglądałam dokładnie, bo ja chcę 4 kółka. Prowadzi się leciutko. Tutaj zresztą widziałam bardzo dużo mam z tym wózeczkiem i jest bardzo zwrotny i wygodny w obsłudze z tego co widziałam. Po plaży prowadzi się bardzo dobrze, bo również widziałam. Mi się podoba on również, tylko, że ja chcę małe kółka więc Jane Carrera lub Unlimit:-) Ale tych akurat na żywo nie widziałam.
margoz, gratuluję zakupu, to jest wielka radość kupować ciuszki dla maleństwa:-)

dziewczyny temat wózków, to jest temat rzeka, my mamy po amelce beżowy, wiec dla chłopca bedzie pasował, ale nie w tym rzecz; ile wózków tyle opinii, zastanówcie sie przed wyborem czego oczekujecie, żeby taki sprzet spełniał, czy ma byc wielofunkcyjny, czy lekki, czy siaki i owaki i polecam spacer do sklepu z takim sprzetem, panie które tam pracują, mają doświadczenie i polecą coś napewno, a kupować nie musicie od razu w sklepie, no chyba, że chcecie wyrzucić 3 tysiace na kilka miesięcy:nerd:

oj tak to temat rzeka, pamiętam jak przed porodem córki szukałam wózka, ciężko było. Na pewno odradzam Wam Mikado, kupiłam bostona i jesli chodzi o jazdy po lesie i wertepach to super, ale ogólnie kobylasty ciężko się prowadził trochę taki niedorobiony, sprzedałam go po 4 miesiącach i kupiłam używaną Teutonię, różnca ogromna, Żałuję, ze wcześniej nie podjęłam takiej decyzji. Teutonia to dobra firma, ale znam dziewczyny, które kupił wózki innych firm i też są bardzo zadowolone, dlatgo najważniejsze, aby wybrać wózek, który będzie wygodny dla siebie no i pamiętajcie, przy wyborze nich tatuś też się przymierzy do wózka, aby później nie okazało się, ze rączka za nisko, że mu się niewygodnie prowadzi itd ;)

pamiętajcie też, ze oprócz wózka bardzo ważny jest też fotelik samochodowy, ja na tym punkcie mam świra i jeśli mogę coś doradzić to bardzo proszę Was zwróćcie uwagę, aby przeszedł testy ADAC i był naprawdę bezpieczny ;)

Do góry