reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Piekna kreacja!!!
A ja Wam wstawie aukcje na ktorych ostatnio zrobilam zakupy malej :)
74-80cm *Mini Mode * apl Biedronki * UNIKAT * BCM (1544238353) - Aukcje internetowe Allegro
MORRIS MAUSE ŚLICZNE KR.SPODENKI OGRODNICZKI 0-3M (1539309131) - Aukcje internetowe Allegro
MINI MODE BOSKIE OGRODNICZKI Z ZAJĄCZKIEM 0-3M (1539305735) - Aukcje internetowe Allegro
LADYBIRD BOSKIE OGRODNICZKI Z MOTYLKIEM 3-6M (1539305452) - Aukcje internetowe Allegro
BOSKIE OGRODNICZKI Z KWIATUSZKAMI 3-6M (1539304642) - Aukcje internetowe Allegro
BOSKA PRINCESKA SZTRUKSIKOWA Z MISIEM 3-6M (1539303511) - Aukcje internetowe Allegro
3-6m* 2xPACK *NEXT&TU*z dziewczynką ptakiem (1544880417) - Aukcje internetowe Allegro
3-6m * Marks&Spencer * Wiosenne wzory *** BCM (1544880415) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT dwie bluzeczki DZIEWCZYNKA 3-6 MIESIACA (1532981779) - Aukcje internetowe Allegro
3-6m* TU * Śliczne bolerko * Unikat * BCM (1544238852) - Aukcje internetowe Allegro
0-3m * Mini Mode * Różowa kwiatek falbanka żabocik (1544239127) - Aukcje internetowe Allegro
0-3m * GEORGE * Różowe * Welurek * WYPRZEDAŻ * BCM (1544880077) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT KAMIZEKA 3-6 MIESIACA DZIEWCZYNKA (1532981534) - Aukcje internetowe Allegro
GYMBOREE SWETEREK 3-6 MIESIACA DZIEWCZYNKA (1532981569) - Aukcje internetowe Allegro
Masakra... maz mnie niedlugo z domu wyrzuci, a jeszcze troszke licytuje... przerzucam sie na ogrodniczki, bo mam bzika na punkcie zwyklych spodni z gumka - ciagle mam wrazenie ze uciskaja mala....

ligotka superasne te ciuszki:) ja tez mam tak jak sie dopadne do ebayu:)Moj maz tez mi chyba jakies hasla niedlugo pozaklada hehe ale tego tyle jest ze nie jestem w stanie sie nie skusic:)
a tak w ogole widzialam wczoraj w sklepie taka fajna mate do lezenia na brzuszku jest podkladka pod klatke piersiowa i zabaweczki z przodu, dziecko moze sobie chwytac. 13 funtow kosztowala chyba sie skusze. Myslicie ze sie przyda??
http://direct.asda.com/Bright-Starts-Pretty-in-Pink-Prop-Up-Mat/002650412,default,pd.html

Ostatnia edycja:
maddusia26 mi się wydaje że to troszke przekombinowane ;p dziecko nie musi miec zadnych podkladek :) świetnie sobie radzi po prostu na płaskim :) Ale wybór należy do Ciebie :)

rachell hehe zabojcze to one beda jak moj maz je zobaczy :D:D:D a jeszcze nie skonczylam :/ chyba powinnam miec blokade na alegro :)[/QUOTE

Dokładnie tak ja u mnie :D Ostatnio jak przyszłam z 3 reklamowkami ciuszkow do domu to myslałam ze Moj S wypedzi mnie z domu :D:D. dobrze ze tutaj w UK sa tzw. carbody gdzie ludzie sprzedaja wszystko co maja rzeczy nowe i uzywane a takze mnostwo ciuszkow dla dzieci po pol funta 1 funta. ( next i nie tylko)( czyli tak jak bym kupowała w ciucholandzie).Jak wpadłam w te ubranka to byłam jak w raji :tak:

reklama
Do góry