reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

super, wielkie dzięki :) muszę szybko kupić, boję się gorączki poszczepiennej i w ogóle muszę jakiś mieć. Dziękuję :) czyli rozumiem, że jesteś zadowolona? Faktycznie dużo tych termometrów jest i trudno się zdecydować dlatego wolę zasięgnąć porady :)

Ostatnia edycja:
reklama
super, wielkie dzięki :) muszę szybko kupić, boję się gorączki poszczepiennej i w ogóle muszę jakiś mieć. Dziękuję :) czyli rozumiem, że jesteś zadowolona? Faktycznie dużo tych termometrów jest i trudno się zdecydować dlatego wolę zasięgnąć porady :)

Zanim go kupiłam, to dużo naczytałam się opinii o takich termometrach i niestety, tak jak pisze Ewitka, często pomiary się różnią. Ale zaryzykowałam i jestem zadowolona-pomiary są dobre, nawet ostatnio po szczepieniu mierzyłam o Maluszka i było OK.

oddałam gondole do reklamacji- nie wiem czy gdzieś juz pisałam(zakrecona ostatnio jestem) - ale okazało sie że jest źle odszyta :szok: dzis zabrał kurier - ciekawe co mi z tym zrobią?

viki to tymczasowo nie mozecie chodzic na spacerki??
tymczasowo to u nas wieje jak na helu !!! - wiec moze dobrze - bo by mnie jescze kusilo- bo slonko czasem ladnie swieci i przez okno wyglada ze super pogoda - a i tak wczoraj wybralam sie na zakupy - w foteliku :) i zastanawialam sie czy jak to sie czasem wyduzy - nie wsadzic malej w sportowke-oczywiscie rozlozoną na płasko:)

tak Viki, wspominałaś na głównym. Ale to przez tą przedłużaną budkę a poza tym jak Ci się wózeczek sprawuje? Zadowolona?
z ta budka jest ok- krzywo przeszyta jest gondola - o tak: IMG_5881.jpgIMG_5879.jpg a poza tym ok...no jeszcze te koła, hehe - tez reklamowalam i teraz mam 2 zestawy plus 2 kola duze od jumpera

reklama
Do góry