reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ja ostatnio postanowiłam rozejrzeć się za wózkiem. Znalazłam coś takiego : http://http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=266
Myślę, że to dla nas najodpowiedniejszy typ wózka. Ale powiedzcie co wy myślicie o tym wózku?

Ja na pewno będę szukała wielofunkcyjnego wózka, a nie samej gondoli, no i koniecznie będzie musiał być lekki, bo nie mam zamiaru się przemęczać przy wnoszeniu go po schodach :) Ale jeszcze trochę czasu mam, więc na razie sobie tym głowy nie zawracam, dopiero bliżej porodu się porozglądam dokładniej :)

reklama
SONIA no ja właśnie będę szukała coś w stylu tego wózka, ale biorę pod uwage też inne możliwości, jakbym znalazła coś co mi nie odpowiada w tym wózku. Chciałabym przed zakupem doładnie obejrzeć taki wózek na żywo i wtedy ostatecznie ocenię ;).

TAB ja wózek kupię gdzieś w 7 msc. myśle, ale już patrze i powoli wybieram, bo tak na ostatnią chwilę to też niedobrze moim zdaniem. A teraz wszystko już będe miała doładnie przemyślane, powybierane ;)

Z uwagi na czeste wypady za miasto szukamy wozka terenowego. Chcemy aby tez byl wygodny w cyklu miejskim. Jak na razie moja uwage przykul jane

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=905&<osCsid>

Nie widzialam go jeszcze na zywo, jedynie zdjecia katologowe i zdjecia dotychczasowych uzytkownikow.

Ale wciaz szukam...ktoz wie moze znajde cos co bardziej przykuje moja uwage.

Ostatnia edycja:
goyap polecam x-landera xt super nadaje sie nawet do trakingu ;) my wlasnie w koncu na taki sie zdecydowalismy a cenowo wychodzi bardzo korzystnie :)

mi się najbardziej podobaja wózki, które nie sa dostępne w Polsce, a na pewno nie znajdę ich w trójmieście, tak samo z chustami, taki mam cięzki charakter pod tym względem ;-)

dziewczyny temat wózków, to jest temat rzeka, my mamy po amelce beżowy, wiec dla chłopca bedzie pasował, ale nie w tym rzecz; ile wózków tyle opinii, zastanówcie sie przed wyborem czego oczekujecie, żeby taki sprzet spełniał, czy ma byc wielofunkcyjny, czy lekki, czy siaki i owaki i polecam spacer do sklepu z takim sprzetem, panie które tam pracują, mają doświadczenie i polecą coś napewno, a kupować nie musicie od razu w sklepie, no chyba, że chcecie wyrzucić 3 tysiace na kilka miesięcy:nerd:

Ostatnia edycja:
POZIOMKOWA w zupełności się zgadzam:tak:. Nie można ogólnie powiedzieć czy wózek jest dobry czy nie, bo każda z nas ma inne oczekiwania.

To moja 5 ciąża,także wiem co ile posłuży.Wózek to mam zamiar dopiero w styczniu kupić,no chyba,że dostanę jakiś,to nie będe na darmo kasy wydawać,bo mi szkoda.Jeżeli będę musiała jednak kupić,to nie droższy jak za 600zł,a sa bardzo fajne.

reklama
Poziomkowa jeśli chodzi o chusty NATI to bardzo dobry wybór! JA swojego maluszka cały czas noszę w tkanej bambusowej, bo lato. Polecam Wam dziewczyny chusty do noszenia dzieci, choć na początku używałam chusty elastycznej POLEKONT jest łatwiejsz w wiązaniu i już takiego miesięcznego szkraba można w niej nosić!
Poczytajcie sobie o chustach!

A wózki to temat rzeka :)))) Ja polecam tylko dużo pompowane koła, bo to na prawdę wygodne rozwiązanie i dla mamy, do spacerowania i dla dziecka!

Do góry