reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ja również serdecznie polecam chusty, nosiłam w nich oboje naszych maluchów, ale nie zawsze i nie wszędzie, więc wózki dla dzieci też mieliśmy.
Faktycznie chusty Nati są bardzo dobrej jakości, z zagranicznych polecam Girasol, mam i jestem z niej bardzo zadowolona, mięciutka, tkana diagonalnie, no i Girasol ma naprawdę fajne kolorki do wyboru.
pozdrawiam

reklama
Ja już też chuste wybrałam :) Spodobały mi się chusty firmy Didymos. Ostatnio miałam okazje nawet uczestniczyć w warsztatach wiązania tych chust i naprawde są świetne. Polecam każdemu

Widze ze mamy bardzo podobny gust. Mi sie rowniez podobaja Jane.Tylko ze nam zalezy na duzych kolkach tak ze wybralam JANE Slalom Pro Reverse. Mysle o komplecie z transporterem i fotelikiem strata.

Mam pytanko czy widzialas juz te wozki na zywo ? Ja jak na razie tylko w internecie.

to ja się pochwalę, że kupiłam już dla maleństwa becik i śpiworek do spania firmy Gluck, w uniwersalnym zielonym kolorze
były takie słodziutkie, że nie mogłam się oprzeć :))
poza tym gdyby nie ta nieznajomość płci, to pewnie bym bardziej zaszalała ku przerażeniu mego męża hehe :)

goyap, widziałam na żywo Jane Slalom, tylko nie oglądałam dokładnie, bo ja chcę 4 kółka. Prowadzi się leciutko. Tutaj zresztą widziałam bardzo dużo mam z tym wózeczkiem i jest bardzo zwrotny i wygodny w obsłudze z tego co widziałam. Po plaży prowadzi się bardzo dobrze, bo również widziałam. Mi się podoba on również, tylko, że ja chcę małe kółka więc Jane Carrera lub Unlimit:-) Ale tych akurat na żywo nie widziałam.
margoz, gratuluję zakupu, to jest wielka radość kupować ciuszki dla maleństwa:-)

w endo kupiłam kiedyś coś dla mojego starszego synka, ale szczerze powiedziawszy nie jestem zachwycona jakością bawełny, która rozciąga się w praniu

Dzieki jezynka za inforacje.

Ja sie napalilam jak na razie na jane. Mam nadzieje ze jak obejrze ja na zywo to mi zapal nie przejdzie.

Juz znalazlam jeden sklep gdzie bede mogla ja obejrzec, ale to dopiero za miesiac bo jest bagatela jedyne 250 km od mojego miasta. A tak obejrze niejako przy okazji.

A i tak chce zamowic przez internet z Angli -wychodzi duzo taniej.

reklama
Dziewczynki wklejam wam mój zestaw uzbierany przeze mnie i moja mamę:-)
ubranka 1.jpg ubranka 2.jpgubranka 3.jpgubranka 4.jpgubranka 6.jpgubranka 5.jpgubranka 7.jpg ubranka 11.jpgubranka 9.jpgubranka 8.jpg

Do góry