reklama
dobrze, że piszecie o płynie dzidziuś, ja szczerze mówiąc myślałam tak samo jak Ligotka - że jak można prać w proszku to i w płynie i nawet mi do głowy nie przyszło by przy zakupie sprawdzić ale że pranie mam dopiero przed sobą bo już będę wiedziała i dokładnie przeczytam co pisze producent
rachell
Fanka BB :)
Kochana, jesteś w ciąży! Masz prawo być zakręcona. A mamusią będziesz rewelacyjną!rachell masz racje on jest od 3 roku zycia! Kurcze ale ze mnie matka bedzie jak ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi :/ dwa prania musze zrobic znow... :/ Myslalam ze skoro proszek dzidzius moze byc to plyn czemu nie
Mnie tez zostały do kupienia pierdołki..:-) kosmetyki dla małej (Bambino), pieluszki (1xPampers, 1xHuggies), chusteczki, kilka rzeczy z apteki, smoczki, butelki...
No i wózek i w lutym chusta...
Chciałam tez jakąś fajną torbe na wózek i na szczeście wylosowałąm na spotkaniu "Mama rozmawia" taką wypaśną torbę dla mamy....jest w niej przewijak, ma mozliwość przepięcia na ramię, plecak, zawieszenia na wózek, ma tez 2 termosy na butelkę z gwarancja trzymania temperatury przez 4 godziny...a przy tym wygląda jak zwykła torebka.... super prezent :-) w zyciu bym takiej nie kupiła ze względu na cene....kosztuje bagatela 600zl
No i wózek i w lutym chusta...
Chciałam tez jakąś fajną torbe na wózek i na szczeście wylosowałąm na spotkaniu "Mama rozmawia" taką wypaśną torbę dla mamy....jest w niej przewijak, ma mozliwość przepięcia na ramię, plecak, zawieszenia na wózek, ma tez 2 termosy na butelkę z gwarancja trzymania temperatury przez 4 godziny...a przy tym wygląda jak zwykła torebka.... super prezent :-) w zyciu bym takiej nie kupiła ze względu na cene....kosztuje bagatela 600zl
ligotka
claudia mnie to sie oczy zaswiecily jak ja zobaczylam, ale wiedzialam ze z moim szczesciem do wygranych to nie mam co liczyc! Swietnie ze Ci sie udalo, ja juz mam upatrzona, ale czekam z zakupem moze ktos bedzie chcial mi zrobic prezent urodzinowy
ligotka ja też nie mam szczęscia do wygranych...to moj pierwszy raz :-)....i szczerze nigdy nie oglądałam sie za drogimi torebkami, nie lubie torebek i juz...no ale przy dziecku to trzeba cos mieć..nigdy nie zetknęłam się z tą firmą i nie zdawałam sobie sprawy z cen tych torebek....na miejscu nie miałam czasu ją obejrzeć dokładnie...potem w domu powoli zaczęłam ja powoli "odkrywać"...termosy, przewijak....na drugi dzień zerkam na strone internetową i szok ....cena mnie powaliła :-)
ligotka
taaa powiem szczerze ze w zyciu bym nie dala tyle za torebke ale super ze jest funkcjonalna!!
Delfin_ONA
zgadzam się z Ligotką ,cena jest powalająca Tym bardziej gratuluje wygranej :-)
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
a czy ta torba co jest w zestawie do wózka to nie wystarczy ?? ;/ bo tak rozmawiacie o tych torbach ...
reklama
ligotka
asiulka moj wozek mial torbe tylko za dodatkowa oplata i to 150zl za nia chcieli, nie wspominajac o tym ze byla kompletnie nieladna i niepraktyczna wiec bede musiala kupic osobno, ale oczywiscie jak byly z wozkiem to mnie by wystarczyla
Podziel się: