reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Słuchajcie, w kwestii karuzeli.
Na początku chciałam taką mega hiper wypasioną, ale taka karuzelka, to właściwie góra do pół roku służy, prawda (o ile w oggóle, bo podobno niektóre maluchy mają je w nosie)? No i teraz to nie jestem pewna czy świat naszej Małej aby na pewno "zawali się", jeśli karuzela będzie tylko grać i się kręcić (bez wyśiwetlania obrazków na suficie, reagowania na płacz, całej dyskografii Mozarta i w ogóle cudów winaków).
Hmm, dylemat - który to już? ;-)

reklama
Delfin ale zaszalałaś :-). Mi właśnie dzisiaj też przyszła paczka od tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona. A powiedz jakie kremy i żele masz na myśli pisząc "Cud" może też się skuszę

Ja mam taką zwykłą karuzelę dla małej, która tylko gra i myślę, że to wystarczy w końcu zawsze można kupić płytkę z fajnymi dzwiękami

Dziewczyny, czy możecie coś więcej napisać na temat pieluszek wielorazowych? Wcześniej o nich nie słyszałam, a może jest to całkiem fajna alternatywa dla pieluch jednorazowych? Jakie jest Wasze zdanie?

Słuchajcie, w kwestii karuzeli.
Na początku chciałam taką mega hiper wypasioną, ale taka karuzelka, to właściwie góra do pół roku służy, prawda (o ile w oggóle, bo podobno niektóre maluchy mają je w nosie)? No i teraz to nie jestem pewna czy świat naszej Małej aby na pewno "zawali się", jeśli karuzela będzie tylko grać i się kręcić (bez wyśiwetlania obrazków na suficie, reagowania na płacz, całej dyskografii Mozarta i w ogóle cudów winaków).
Hmm, dylemat - który to już? ;-)

ta karuzelka którą zamówiłam nie ma wyświetlanych obrazków na suficie za to ma w sobie małą lampkę nocną, i po rozebraniu karuzeli zostawia się tę część, która służy jako lampka nocna + pozytywka

rachell ja mysle ze i zwykla sie jej spodoba, a wypasna wcale nie musi ;) Mala mojej kolezanki wytrzymuje maks dwie piosenki... Ale chyba wazne co gra, bo ta od niej to jakies marsze pogrzebowe ;) No i zeby nie byla jakas paskudna... A tak to zaoszczedzone pieniazki beda i moze jej kupic jeszcze mate np dzieki temu mala jak sie znudzi jednym to bedzie mozna ja zostawic z drugim :)
A ja a propo tego kocyka to zapomnialam dopisac ze jeszcze chce dokupic dwa cienkie ale mam dylemat lepiej polarowe czy z mikrofibry

Dziewczyny, rewelacyjne zakupy. Jak będę miała chwilę to poprzeglądam aukcje i może na coś się skuszę (pod warunkiem, że mój M mi pozwoli).

Kurde, pisalam przed swietami ze kupilam wozek. Pieniazki juz poszly na konto w pon miala byc wysylka.
I facet zadzwonil ze zgubil gwarancje... I pytal czy kontynuujemy transakcje czy nie. No i po namysle stwierdzilismy ze bez gwarancji to nie bardzo. Facet pieniazki odeslal nam. (swoja droga bardzo uczciwy gosc) No ale nadal wozka nie mamy i szukanie zaczyna sie od nowa.
Ale chyba zostaniemy przy tej podrobce Jumpera, jaka bedzie to sie okaze :)

MAXBABY - 62 KOLORY - 3 MODELE + SUPER GRATISY (1340318091) - Aukcje internetowe Allegro

Buzki

Maya25,
ja wyprałam ciuszki dla moich dzieciaczków w proszku Dzidziuś i ten zapach!!! no cudowny!!! poleciła mi go koleżanka i wielkie dzięki jej za to! nie znam innych produktów tej firmy ale na pewno wypróbuję po tym jak zachwycam się proszkiem.:tak::-)

reklama
ja mam plyn do plukania Dzidziusia! I nie zaluje bo tez ladnie pachnie, tak delikatnie, a piore w loveli bo mam jej cala mase, ale gdybym teraz kupowala to tez Dzidziusia, a nie wspomne ze za plyn dalam 5zl!

Do góry