w 5-10-15 jest przecena na asortyment zimowy, więc która jeszcze nie porobiła zakupów, można sprawdzić, co oferują
Byłam i niestety nic ciekawego nie ma - szukałam jakiejś fajnej czapeczki i niestety są strasznie duże Dzisiaj dla odmiany wybieram się do Tesco - słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii NO i ładne bardzo te ubranka są
Dla mam z Warszawy polecam Galerię Bemowo przy Powstańsów Śląskich z dwóch powodów Body i kaftaniki całkiem niezłe, wybrałam trzy są po 3,99 Więc przyzwoicie bardzo A na pasażu otwarto nowy sklep, Pinokio Bardzo miłe Panie wytargały mi dosłownie spod lady śpioszki za 9 zł, kaftaniki za 6 zł Gatunkowo dobre, kolorowe, cudne No i bez przecen też nie jest jakoś strasznie drogo, półśpiochy np 10 zł, więc to wychodzi mniej niż na allegro
Z cyklu zabawne Zestaw startowy Avent w Smyku kosztuje 139,99, na allegro 59,99 Karuzela na łóżeczko w Smyku 139,99, na allegro 69,99 To dla tych, którzy mają jakieś wątpliwości co do zakupów przez Internet
Aa co do Smyka to wczoraj pooglądałam na żywo butelki i mam problem z tymi TT Tzn. już się na nie zdecydowałam (wreszcie jakaś decyzja) i masz tu babo placek, ja ich nie mogę dobrze złapać bo mam za małe dłonie Nie wiem co teraz, dla porównania Avent jest ok. NO i znowu jestem w kropce <olaboga>
Ale dzisiaj postanowiłam ambitnie, że pójdę i pochodzę po sklepach, po dotykam i wreszcie podejmę jakieś decyzje, bo do końca roku coraz bliżej, a vat rośnie ) A dla mam ze stolicy, na przeciwko Tesco na Górczewskiej jest podobno jakiś komis z rzeczami dla Maluszków. Nigdy tam nie byłam, ale pójdę dzisiaj, porównam ceny i pooglądam