ligotka
Fanka BB :)
Doriss pisałysmy to samo w tym samym czasie
A propo rajstop tez chetnie poczytam
A propo rajstop tez chetnie poczytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki pomocy
Ja juz jestem prawie na 100% zdecydowana na Tako Jumper X, ale dzis na allegro znalazlam takie cos:
MAXBABY - 62 KOLORY - 3 MODELE + SUPER GRATISY (1329569441) - Aukcje internetowe Allegro
Wyposazenie jak w Jumperze, wszystko wlasciwie takie samo, facet ma same pozytywne komentarze. W internecie nie ma opinii na temat tego wozka, sa tylko o blizniaczym.
Cena nizsza duzo. O to mnie wlasnie martwi troche. Juz nie raz sie nauczylam, ze to co jest tanie to jest drogie. Ale sama nie wiem tym razem... Wszystko wyglada super, wiec gdzie jest walek?
Pomozcie prosze...
To Mysia ma dylemat ;-)Rzeczywiście głupie są takie gadki, dawniej tego nie było i jakoś się dzieci wychowywało. Ja mam zawsze odpowiedź w zanadrzu, ale teraz jest i mam zamiar z tego skorzystać. Choć ja na szczęście spotykam się raczej z od babć z tekstami typu, ale teraz robią fajne śpiochy i pajacyki, takie rozpinane w kroku, albo że bodziaki to super wynalazek, bo jak się dziecko weźmie na plecy, to nie ma gołych plecków :-) a dla dzieci które zaczynają się przemieszczać to juz w ogóle.
Ja też rajstopki to zaczęłam zakładać późno, jak mały zaczynał raczkować, bo wtedy akurat są wygodniejsze, a tak to śpiochy albo pajacyk. No i w zimie praktycznie na taki grubszy pajacyk zakładany na body od razu dawałam kombinezon, ale mój na zimę to był już lekko podrośnięty.
Co do wózka, ja ci rachel nie pomogę, bo one zazwyczaj wyglądają identycznie, ale w użytkowaniu dopiero wychodzą wszystkie felery, np jak się sprawują resory na kocich łbach i innych nierównościach.
Ja mam po synku Mikado four-three, teraz pewnie kupiłabym model Boston albo CityCar no albo to Taco, bo wygląda fajnie.
U mnie sprawdziło się jeszcze podnoszenie w gondoli do pozycji siedzącej, ale to dlatego, że gondola jest tak duża, że jeździłam nią całą zimę czyli do 10 m-ca. Teraz zdecydowanie szybciej (w lecie) planuję przejść na spacerówkę, więc ten bajer raczej się nie przyda.