reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Dziewczyny jesli nie macie jeszcze calej wyprawki to zajrzyjcie na forum szafa malucha na gazecie mozecie tam kupic cala wyprawke ubranka za niewielkie pieniadze

pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania

reklama
Claudia - prześliczna ta czapeczka, właśnie poszukuję podobnej ale jak dotąd nie trafiłam na żadną fajną

Mi dziś udało się wyciągnąć męża na ogladanie łóżeczek i innych rzeczy a tymczasem skończyło się na zakupach z czego bardzo sie cieszę. Kupiliśmy w końcu łóżeczko - chociaż zupełnie inne niż chciałam ale było w dobrej cenie a oszczędzone pieniądze przeznaczyliśmy na śliczną pościel, do tego doszło wypełnienie, baldachim, butelki i inne pierdołu.
Nawet nie wyobrażacie sobie jaką odczuwam ulgę widząc to wszystko już w pokoiku małej :-)

W tygodniu chciałabym wybrać farby do pokoju by mąż mógł go w końcu pomalować i powoli będziemy mogli rozstawić łóżeczko ale to pewnie po świętach

teraz zostają mi do kupienia kosmetyki, podklady itp ale to juz przez allegro zamówie i cała sterta prania i prasowania

Kupiłam wreszcie ciepłą czapkę :-)
wzięłam rozmiar 38. Nie wiem czy nie za duża, ale jak coś, to jakoś może podwinę.

krysiaczek86 właśnie wiedziałam ze ktoś juz je pokazywał, ale nie chciało mi sie szukac ..kosztowały mnie..12 zł :-)
Czapka + szalik 22zł...musze przyznac ze wybór był dosyć duży jeżeli chodzi o rozmiar 38...a paputki kupie chyba jeszcze jedne...białe z różową lamówką :-)..są cudowne i bardzo miłe w dotyku...:-)

crazy mama...chętnie bym Ci wysłała :-) ale obawiam sie ze to sie nieco mija z celem :-) koszty przesyłki :zawstydzona/y:

reklama
Te papucie superowe :)) Wogóle śliczne są wszystkie rzeczy które kupujemy. Ja dzisiaj kupiłam rękawiczki z takiego misia.
Mielismy zamówić wózek ale plany się zmieniły :(( Mąż musiał jechać do mamy bo miała awarie pieca, dośc poważną bo do teraz z nią walczy ( z awarią nie mamą). Oby w tygodniu znalazł czas żeby jechac bo się poryczę ;(((((
A zrobiłam też dzisiaj mega oszczędnośc bo kupiłam 4 m materiału w miśki i króliki z których moja mama mi uszyje posciel dla maleństwa. Jeden komplet zamówiłam na allegro a drugi na zmianę chcę żeby mama uszyła, wraz z ochraniaczem. Pani w sklepie mówiła, że się nie opłaca bo materiał i szycie a nie prawda. Materiał 26zł a szycie za darmo, radość babci, że mogła uszyć wnuczce - bezcenna.

A z zakupów dla dzieci ale nieco większych to kupiłam 12 letniej siostrzenicy bon do CroppTown na Gwiazdkę i sama sobie wybierze ciuchy co chce. W tym wieku już się ubierają w takich sklepach :))

Do góry