reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
ewuśka - śliczne te ciuszki :)

a ja dziś dostałam przesyłkę - kosz kupiony na allegro

tu przykład

Kosz Pojemnik ANGELCARE na pieluszki + wkład (1347142216) - Aukcje internetowe Allegro

ale aferę mąz zrobił- bo kosz miał byc nowy i z wkładem a on stwierdził ,że wkałdu nie ma. Zdążyłam juz list nasmarować do sprzedawcy, a w końcu mnie tchnęło i sama się przyjrzałam- okazało się, że wkład był w środku tylko trzeba było rozpakować wg instrukcji :-D

tak szczerze spodziewałam się czegos bardziej zaawansowanego technologicznie ... a to taki "sam plastik" choc przyznam dobrego gatunku - zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce (smrodek) - plus, że wygląda niepozornie i na pewno nie przypomina kosza na brudne pieluchy i w miarę "wygodnie sie go napełnia" :tak:- no i balkon nie będzie zapchany workami z pieluchami, bo znając życie tak by to wyglądało w praktyce - przynajmniej w ciągu dnia :eek:

ligotka, wózek super ;)

Co do podgrzewacza, ja kupiłam i praktycznie w ogóle go nie użyłam bo karmiłam piersią. A jak przeszłam na modyfikowane to i tak wodę grzałam w mikrofalówce a mleko, którego synek nie wypił wylewałam od razu.

ligotka gratuluję zakupu, wózeczek piękny !!!

a ja mamy pytanie z innej beczki, chce kupic laktator, termopakowanie i zestaw pielęgnacyjny z TT wstępnie tez myślałam o podgrzewaczu do butelek - jest u tego samego sprzedawcy na allegro wiec koszty dostawy beda łączne - poza tym oferta dosyc okazyjna :) - jednak zaczełam sie zastanawiac czy jednak nie wstrzymac sie póki co z pogrzewaczem? Liczę na to ze będe karmic wiec czy nie bedzie to niepotrzebny wydatek?? nawet jak przejde na modyfikowane mleko to i tak przeciez wode wlewa sie juz ciepłą do proszku! co o tym myślicie??
Ja nie kupuję podgrzewacza, nie kupuję też sterylizatora. Na pewno wygodne gadżety, ale myślę, że i bez tego dam radę.

reklama
Witajcie :)

Co do sterylizatora to ja wyparzalam w takim elektrycznym garnku do gotowania na parze-super. Laktator z medeli, ale malo go uzywalam, przydal mi sie dopiero bardziej jak dziecko odzwyczajalam od piersi, zeby mnie nie bolaly to troszke sciagalam, termoopakowanie... Mialam z baby ono-srednio trzyma temperature, a pozniej kupilam taki z francuskiej firmy nie pamietam jak sie nazywala, ale pieekny..brazowy z kamieniami, cyrkoniami, ale za to on wcale nie trzyma temp :(

Do góry