reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
oj a ja prowadze batalie w domu o wozek.... juz brak mi argumentów bo jak mowie mezowi ze tamten mi sie nie podoba i bede zla jak go kupimy a ten znow bardzo to nie dziala :( szkoda ze tak malo o nim pisza bo mogla bym miec konkrety zeby przekonac go ze warto zainwestowac te 400zl wiecej :)

Ja kupiłam czapkę w H&M, rozmiar 2-4 miesiące. Brązowa z hafcikami w kwiatki. Jak znajdę zdjęcie, to wrzucę.

EDIT:
*H&M* CZAPECZKA HAFT 68(4-6m-cy) NOWOŚĆ (1338143639) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałam je w H&Mie, ale najmniejszy rozmiar był właśnie 2-4 miesiące i wydał mi się za duży.
Już sama nie wiem.

No właśnie, dużawa.

Ligotka, a o jaki wózek toczysz boje?

Ostatnia edycja:
Ja moze w weekend pojede na zakupy do Silesia City Center...wstąpie do kilku sklepow i pooglądam czapki....chociaz wydaje mi sie ze największy wybór bedzie u mnie na targu...jest kilka stoisk z czapkami, moze cos znajdę...
Musze sie tez rozglądnąc za jakims fajnym szalikiem dla męza...pod chionke zamowilam mu taki płaszczyk...musze mu teraz kupic jeszcze jakąs fajna czapke i szalik zeby mu pasowalo do kompletu..:-) juz sie nie moge doczekac az zobacze mojego przystojniaka w nowej odsłonie :-)

Będę tez w hurtowni odziezy "JUTA" nie wiem czy kiedys sie z nia spotkałyście...czasami mozna znalezc cos fajnego w niskiej cenie...ja np. całą bielizne niemowlęca tam kupowałam dla Tymona..body za 5-7 zl, spiochy tak samo....

Ostatnia edycja:
ładny wózeczek :)
my mamy taki: WÓZEK NEO BABY SMILE-POLAK NOWOŚĆ 2011!! HIT! (1337628421) - Aukcje internetowe Allegro kolor 6

Ligotka może powiedz Twojemu mężowi, ze ten jest lżejszy, że lepiej Ci się nim kierowało, a poza tym powiedz, że ten Ci się bardziej podoba i źle będziesz się czuła z tamtym na spacerze, a w końcu to Ty najwięcej będziesz z niego korzystać.. A jak to nie zadziała to może powiedz milutko, że na dzieciątko nie ma co żałować, tym bardziej jak jest to pierwsze dziecko. Wiem, ze na mojego by zadziałało. Może na Twojego też- trzymam kciuki!

oj krysiaczek86 dzieki, ale ja juz od soboty go tak urabiam i chyba uzylam wszelkich argumentow jakie przyszly mi do glowy, nawet to ze po 9 miesiacach ciazy, tych wszystkich dolegliwosciach, bolach ktore przede mna, porodzie itp cos mi sie chyba nalezy hehehe nadal jest twardy jak kamien :D
claudia byłam w smyku, reserved, c&a - niestety 5-10-15 jest zamkniete - przenosza go

claudia bylam tam (w silesi) w zeszlym tygodniu i nic nie znalazlam :( dlatego wlasnie pytam bo chodze i szukam, ale moze Tobie cos wpadnie w oko to napisz ;)
rachell o ten ;)
Wózek Cadet - Navington
Widziałam ten wózek na żywo. Mąż go wypatrzył i nawet mu się spodobał, ale ja mocno się nie przyglądałam, bo my już właściwie się zdecydowaliśmy, więc nie chcę już sobie w głowie mącić.

reklama
A H&M nie ma w SCC?? Myslalam ze w koncu otworza H&M...
A co z tymi 5-10-15...? W mysłowickim realu tez został zamknięty i na to miejsce postawili kolejny sklep z odziaza dla dorosłych...:/

Do góry