reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Salomii - Stanik jest zupełnie miękki, trochę jak sportowy, ale ładnie trzyma. Noszę go już teraz, bo taki z fiszbinami uwiera mnie w miejsca, po których mała kopie najczęściej. Jedyny minus to taki, że jak sutki sterczą to trochę widać :zawstydzona/y:

reklama
Salomii - Stanik jest zupełnie miękki, trochę jak sportowy, ale ładnie trzyma. Noszę go już teraz, bo taki z fiszbinami uwiera mnie w miejsca, po których mała kopie najczęściej. Jedyny minus to taki, że jak sutki sterczą to trochę widać :zawstydzona/y:
Potem to "zamaskuja" wkładki.

Ja mam biustonosze 80D więc jako takiego problemu nie mam, nie wiem jak będzie po porodzie, ja mam ten biustonosz Triumpha mamabel na ciąże i bardzo sobie chwalę, jest elastyczny i rośnie z biustem, myslę że sprawdzi się i podczas karmienia:)

mamabel ma osobne na ciąże i do karmienia. Równiez chodzę w tym ciążowym - mam 70-75 E, jeszcze po Wiktorii. Do kramienia one niby są jednorozmiarowe, ale tak samo elastyczne, tylko miseczki są odpinane

mamabel ma osobne na ciąże i do karmienia. Równiez chodzę w tym ciążowym - mam 70-75 E, jeszcze po Wiktorii. Do kramienia one niby są jednorozmiarowe, ale tak samo elastyczne, tylko miseczki są odpinane
wiem że są i mam zamiar zakupić ale ten ciążowy tez sie bedzie nadawał (odwija się-jest elastyczny) więc sprawdzi sie daleje;)

ja wpadlam w szal prania - dobrze, ze juz zaczelam, bo tyle tego jest, ze szok :szok: jak dodac to tego ciuchy nasze i Ninki, to pralka chodzi na okraglo ...

Mi została do wyprania pościel :) Za to sporo prasowania mam bo przez ostatnie 2 dni jakoś nie chciało mi się,bo to tamto siamto :) a jutro przywiozą materacyk :) Więc dzidziuś może już się pojawić na świecie :)

reklama
Do góry