reklama
Salomii
Fanka BB :)
hehe gdzie wy mieszkacie?? na antarktydzie??? droga do samochodu jest krotka wiec spoko dacie rade a zakladam ze raczki nie beda wystawac a jakby co to mam w kombinezonie takze rekawice,
Przepisuje lekarz, mnie już w szpitalu i położne mi poradziły nakropic mleczko na miękką łyżeczke i pomalutku dawać tą łyżeczką. Taką silikonowa miałam.Mam pytanie Jak to jest z tą witaminą D dla niemowląt? Bo przecież maluch tego nie połknie? Mama ją je, żeby w mleku była czy jak?
Na razie nie mam zamiaru jej kupować, bo kupię przy wyjściu ze szpitala co tam lekarze będą doradzali, ale tak technicznie chciałabym wiedzieć jak to działa
Fajnie macie, my wracamy taxi..A u nas nie ma z fotelikami, umre ze strachu przez ta chwile....
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja OBOWIAZKOWO w foteliku - chociaz takiego maluszka nielatwo wlozyc w fotelik ... a co do zmarzniecia, to bez przesady - nakryje sie kocykiem i bedzie ok. przeciez to tylko chwila.
U
użytkowniczka r
Gość
Samochodem, więc koniecznie fotelik, kombinezon i przykryta ciepłym kocykiem który w samochodzie pewnie zostanie usunięty żeby Madzi nie zagrzać.
Tak właśnie mam zamiar zrobić
(: Anka :)
Fanka BB :)
Kombinezon +fotelik + kocyk
Maz pewnie i tak nagrzeje w samochodzie wiec bedzie mozna zdjac kocyk podczas jazdy
A co pod kombinezon wkladacie? Kaftanik, spodenki, body, skarpetki....? Juz sie gubie jak dziecko ubrac na wyjscie...
U mnie od piatku pralka tez ciagle chodzi - piore wszystko na raz i prasuje. Posciele juz sa wyprasowane, kocyki w wiekszosci i czesc ciuszkow. Zostaly z dwa prania tak na oko... przynajmniej nie bedzie juz nade mna to wisiec
Maz pewnie i tak nagrzeje w samochodzie wiec bedzie mozna zdjac kocyk podczas jazdy
A co pod kombinezon wkladacie? Kaftanik, spodenki, body, skarpetki....? Juz sie gubie jak dziecko ubrac na wyjscie...
ja wpadlam w szal prania - dobrze, ze juz zaczelam, bo tyle tego jest, ze szok jak dodac to tego ciuchy nasze i Ninki, to pralka chodzi na okraglo ...
U mnie od piatku pralka tez ciagle chodzi - piore wszystko na raz i prasuje. Posciele juz sa wyprasowane, kocyki w wiekszosci i czesc ciuszkow. Zostaly z dwa prania tak na oko... przynajmniej nie bedzie juz nade mna to wisiec
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja założę pajacyka bawełnianego,dresik i kombinezon,do tego czapeczka bawełniana i na to zimowa jeśli będzie mroźno a jak nie to tylko bawełniana plus kaptur od dresu i kombinezonu,jak myślicie dobrze czy źle?
Podziel się: