reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

mis ie mura strasznie podoba ale cena tez jest oszalamiajaca... ja chyba i tak spacerowke porzadna kupie na wakacjach nastepnych a ten wozeczek sprzedam za grosze co mam teraz od tej dziewczyny. spacerowka niech bedzie solidna bo tutaj mi sie nie bardzo podobaw tym co kupilam ale gondola jest ok :)

reklama
myangel kupiłam właśnie tego w misiaczki - ważne, że nadal mięciutki i w ogóle :) niebieski też będę miała bo kupowałam siostrze do synusia i ona już go teraz dla mnie uszykowała :D

to jest siedzisko kubełkowe Śliczny Buzz może być 3 lub 4 :))))) (1171554868) - Aukcje internetowe Allegro swoja drogą ten własnie mi się podoba i kolorek też tylko zastanawia mnie własnie to kubełkowe siedzisko, zy to jest wygodne???

O nasz, buzz (3) jest właśnie taki sam gondolka identyczna w kolorze Capri a siedzisko do spacerówki mamy szare.

Ja myslę, że każdy wybiera to co dla niego najlepsze - ja nie zamierzam chodzić na kilkugodzinne spacery raczej - z Julką nie mieliśmy auta wiec wszystko z wozkiem, wszedzie sie wozilismy, wiec to tez inaczej niz teraz. Teraz to wozek bedzie nam sluzyl na spacery i to max. 2 godzinki. Poza tym zdania sa podzielone co do siedzisk kubełkowych - jedni fizjoterapeuci uważają, że są o wiele zdrowsze od tradycyjnych inni zaś, że pozycja jest wymuszona. Niestety wielu rodziców do zwykłych spacerówek wkłada dzieciom jakieś poduszki, kocyki pod plecki czy pupę a to na pewno nie jest zdrowe i wygodne dla dziecka a w kubełkowym siedzisku maluch ma zawsze miękko ale nie za bardzo. Kazdy wybiera to co uznaje za najlepsze. Ja myślę, że kubełkowe siedzisko jest bardziej zdrowe niż tradycyjne ale gdybym miała wozić w nim malca przez 5 godzin to na pewno zrezygnowałabym z niego.

myangel no mi ten wózek bardzo bardzo:))) i tak sobie spekuluję na tym kubełkowym ze do 18 mies, czyli do 1,5 roczku akurat przyszłą zime orzejeździ a na wiosne jakaś lżejsza juz spacerówa i tyle. Myslisz że to fajna cena na tej aukcji??? (kolor jest przepiękny:))) jak ci sie w ogóle go uzytkowało/uzytkuje???

mam takie pytanko - za ile są w Polsce jakieś fajne śpiochy, takie grubsze? bo ja wyjechałam i zamiast sobie posprawdzać ceny to teraz się zastanawiam hehe bo tutaj widziałam fajne za 5 euro (no czyli jakieś 20 zł) i nie wiem czy to dużo czy mało :)

myangel no mi ten wózek bardzo bardzo:))) i tak sobie spekuluję na tym kubełkowym ze do 18 mies, czyli do 1,5 roczku akurat przyszłą zime orzejeździ a na wiosne jakaś lżejsza juz spacerówa i tyle. Myslisz że to fajna cena na tej aukcji??? (kolor jest przepiękny:))) jak ci sie w ogóle go uzytkowało/uzytkuje???

Myslę, ze to atrakcyjna cena jak za ten wózek - wystarczy spojrzeć ile kosztują nowe a kolor jest sliczny pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. My też mamy siedzisko do 18 miesiąca ale można kupić wieksze tez do 4 lat czy cos takiego ale ja tez mysle, ze pozniej sie przesiadziemy na inna spacerowke jak mały bedzie straszy, my mamy taką Graco po Julce niewiele uzywana. Nie mialam tego wozka przy Julce ale wiem, ze to jest dobry, zwinny wozek, ktory latwo rozlozyc jedna reka (a dla mnie to wazne bo duzo jezdze autem i wiem, ze nieraz z wozkami mozna sie naszrpac jak sie dziecko na jednej rece trzyma), ma skretne przednie kolka i naprawde jak dla mnie ma wszystko co ma byc. Tym bardziej, ze ten model, który jest na tej aukcji to model Buzz 4 a ja mam jeszcze ten starszy 3. Gondola jest fajna, spiworek, który tam jest dolaczony podobno chroni do mus 20 stopni i mozna go zamontowac do spacerowki bo ma otwory na szelki no i adaptery, ktore pasuja do gondolki pasuja tez do jednych z najbezpieczniejszych fotelikow maxi cosi. Jak dla mnie ideal ;-) pewnie znajde w nim jakies wady ale mysle, ze zalet ma tak duzo ze nie beda miały znaczenia :)

jestem bardzo do niego przekonana i chyba się zdecyduję:)
wieczorem najwyżej do nich jeszcze zadzwonię
dzieki myangel;)

reklama
gosia welurowe?
nie wiem po ile sa w sklepach, ale na allegro juz za 11zl mozna dostac [plus przesylka] to wychodzi na to samo w sumie.

Do góry