reklama
madziara158
Grudzień 2010
Mimo wszystko wolę to, niż pokąsane dziecko
cristalrose
Fanka BB :)
JA na szczęście nie mam problemu z komarami - mieszkanie na 3. piętrze oprócz wad ma też swoje zalety;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
tylko mi nie mów że na 3 piętro komary nie dolatują! Jakie to niesprawiedliwe Oj ale się posypało złego o tych baldachimach a ja pewnie nauczę się na własnym błędzie bo mnie on jest potrzebny tylko do ozdoby ;-)
Wiolcia ja stwierdziłam, że to zbędny gadżet ale wcale się nie wypieram, że go nie kupię:-) Jak już kiedys pisalam dla Julii niec mi się nie udało kupić bo szpital mnie zaskoczył, więc teraz we wrześniu zacznę zakupowe szaleństwo i pewnie kupię wszystkie *******ki gadżety i najmniej potrzebne rzeczy bo będa śliczniutkie na razie jeszcze póki nie zrobię porządku w mieszkaniu i nie zrobię sypialni nic jeszcze nie kupiłam nawet najmniejszego ciuszka.
cristalrose
Fanka BB :)
WIolcia - dlaczego masz nie kupowac - skoro Ci się podoba, przecież to Ty masz by zadowolona.
Poza tym każdy podchodzi do tego inaczej - dla jednych coś jest zbędne, inne nie wyobrażają sobie życia bez tego. Skoro i tak będziesz kupowac łóżeczkową wyprawkę - bo nie masz wyjścia, to kup tą z baldachimem - różnica w cenie chyba żadna. Najwyżej go odmontujesz jak Ci nie będzie odpowiadał.
Większośc dziewczyn odradza również przewijak - a ja już wypróbowałam obie opcje przewijania (siostrzeńca)- na łóżku i na przewijaku stojącym na komodzie (lub łóżeczku) i na pewno go kupię bo znacznie mi wygodniej stac i przewijac dziecko niż się pochylac, albo jeszcze gorzej - siedzie obok na łóżku. To nie dla mnie. Tym bardziej, że to żaden koszt.
Co do komarów - mieszkam tu już 6 lat i nigdy nie miałam komara w pokoju. Muchy - owszem, ale żyją krótko, bo zaraz mój kot się na nie rzuca i pożera.
Joamar - ja podobnie - mam trzy nowe ciuszki no i wanienkę z biedronki (bardzo udany zakup:-))
Poza tym każdy podchodzi do tego inaczej - dla jednych coś jest zbędne, inne nie wyobrażają sobie życia bez tego. Skoro i tak będziesz kupowac łóżeczkową wyprawkę - bo nie masz wyjścia, to kup tą z baldachimem - różnica w cenie chyba żadna. Najwyżej go odmontujesz jak Ci nie będzie odpowiadał.
Większośc dziewczyn odradza również przewijak - a ja już wypróbowałam obie opcje przewijania (siostrzeńca)- na łóżku i na przewijaku stojącym na komodzie (lub łóżeczku) i na pewno go kupię bo znacznie mi wygodniej stac i przewijac dziecko niż się pochylac, albo jeszcze gorzej - siedzie obok na łóżku. To nie dla mnie. Tym bardziej, że to żaden koszt.
Co do komarów - mieszkam tu już 6 lat i nigdy nie miałam komara w pokoju. Muchy - owszem, ale żyją krótko, bo zaraz mój kot się na nie rzuca i pożera.
Joamar - ja podobnie - mam trzy nowe ciuszki no i wanienkę z biedronki (bardzo udany zakup:-))
Ostatnia edycja:
reklama
madziara158
Grudzień 2010
Ja mieszkam na wsi, wokoło pełno wód i mimo moskitier w oknie w pokoju ich pełno :-(
Różowa wanienka z Biedronki jest moja:-)
A przy okazji dzisiaj wylicytowałam coś cudnego:
cieplutki kombinezon dla małego szkraba (1166903189) - Aukcje internetowe Allegro
Różowa wanienka z Biedronki jest moja:-)
A przy okazji dzisiaj wylicytowałam coś cudnego:
cieplutki kombinezon dla małego szkraba (1166903189) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: