reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Madziara nalej trochę gorącej wody - powinien si e pojawić znaczek czerwony po prawej stronie - jeśli za goraca. Ja na pocz nalałam zimnej i nic mi sie nie pojawiło i też myślałam że nie działa ;-)

reklama
a u mnie nie ma tych wanienek - jeszcze dzisiaj pójdę zobaczyć.
Ale byłam wczoraj w Ikei - kurcze jaki superowy przewijak stojący widziałam - jak znajdę jakiegoś linka to wkleję - obrzydliwie drogi, ale zakochałam się w nim na amen i już mężowi dziurę w brzuchu wiercę

to może się w tej Ikei gdzieś mijałyśmy :-D bo też tam właśnie wczoraj byłam. przewijaki fajne ale ja kupię na pewno zakładany na łóżeczko bo na inny miejsca nie mam. tak ogólnie co do reszty to w innych sklepach są dużo ładniejsze rzeczy niż w Ikei.

wygląda bardzo funkcjonalnie.. można go złożyć. Całkiem sprytnie.

Cholercia a ja nie testowałam wanienki i zostawiłam u teściowej by nie zawalała mi na razie domu. A nie pokazuje się jaka jest temperatura?

te wanienki ze stojakami fajne są, chyba można na nich zamontowac przewijak, a pod spodem poukładac sobie pieluchy tetrowe i pampersy... szkoda że tylko takie drogie, bo chyba dlugo one się nie przydają??? coś do pół roku?? bo potem dziecko już za duże, a może się myle?? może warto rozejrzec się za jakimś fajnym używanym?

wygląda bardzo funkcjonalnie.. można go złożyć. Całkiem sprytnie.

Cholercia a ja nie testowałam wanienki i zostawiłam u teściowej by nie zawalała mi na razie domu. A nie pokazuje się jaka jest temperatura?

Właśnie, nie pokazuje się temperatura??? Tylko jakaś czujka??? Bo też myślę nad zakupem tej wanienki, ale wolałabym, żeby pokazywało stopnie.

dziewczyny i tak będziecie mierzyc na czuja:-D pamiętam jak ja z termometrem latałam na poczatku i nawet jak temp, wskazywała że jest ok to na łokcia było mi za mało/za dużo i robiłam wg siebie, sadząc ze z termometrem cos nie tak;-) także łokieć, czy nadgarstek to najlepsza metoda:tak:

Ja używałam termometra chyba przez miesiąc. Potem człowiek się już wprawił, ale na początek jednak wolę się wesprzeć. Szkoda, że pokazuje tylko symbole:-(. Nie kupię jej w tej sytuacji. :no: Pamiętam z autopsji, że lepiej było zrobić maluchowi 38 stopni 38,5, niż 37. Woda szybko stygła i mały płakał przy 37.

reklama
Ja używałam termometra chyba przez miesiąc. Potem człowiek się już wprawił, ale na początek jednak wolę się wesprzeć. Szkoda, że pokazuje tylko symbole:-(. Nie kupię jej w tej sytuacji. :no: Pamiętam z autopsji, że lepiej było zrobić maluchowi 38 stopni 38,5, niż 37. Woda szybko stygła i mały płakał przy 37.

Dobrze wiedzieć. Jak ja już dużo rzeczy nie pamiętam :sorry: Czytnik na tej wanience wyglądał na elektroniczny, więc skojarzyło mi się że będą cyferki. Muszę teściową pomęczyć żeby mi sama przetestowała :-D

Do góry