reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

my używaliśmy butelek aventa , jestem z nich bardzo zadowolona, zarówno z niekapków jak i samych butelek. aha- do butelek aventa pasują smoczki Lovi -nie przecieka ani mleko, ani kaszki, ale mogą się zassać.

reklama
Bardzo ładne, leciutkie, zgrabne tylko troszkę drogie. No może w porównaniu do Bartka tanie no ale jednak 100 zł za buty na 2 góra 3 miesiące - zakładane lub nie- to dużo

np kozaki - śniegowce dla Olka to 219zł :wściekła/y: a wiem że to buty tylko na jeden sezon . Olek przed wakacjami miał roz. 25 buta a po wakacjach już 27 ;/, a na zimę buty to już będą 28 rozmiar ;/

Ostatnia edycja:
Elefanten fajne sa i ładne:) co do bucików to fakt - maja kosmiczne ceny ale przetestowałam trochę i buty trzeba kupować dobre a dobre kosztują. I tu szczególny nacisk na buty zimowe, żyjemy w klimacie, jakim żyjemy i zima u nas potrafi trwać i z pół roku więc w tych zimowych butkach dziecko trochę pochodzi...więc warto zainwestować. Ja polecam ecco i Geox - niezawodne, całkiem fajne sa też Tchibo i ich kombinezoniki też polecam;) co innego te wiosenno-jesienne butki bo to faktycznie chilę się nosi, bywa że i z miesiąc tylko bo zaraz w ciepłe zimowe bądź w sandały się wskakuje. Ale zimowe muszę być dobre, bo jak przemaka i zimno to na nic takie buty.

gosia ja nie pomogę. Nie lubię wózków na takich kółkach, dla mnie musza być pompowane;)

ja też lubię kółka pompowane, ale szukam wózika małego i lekkiego. i te właśnie takie są :-D wracam teraz do jazdy yarisem więc bagażnik newielki hehehe podoba mi się strasznieeee hauck city ale on już nie jest taki mały po zlożeniu.

no to będzie avent :) dzięki dziewczyny. Przy córce tez używałam aventa potem canpol i byłam z aventa zadowolona i nie wiem czego ja szukam... Alek nie lubi niekapków i nie chcę mu na siłe wciskać. Wielki SSak mleczny z niego więc niech ma tego dydoszka i sssie:)

Gosiu ja też szukam wózka już chyba z 2 miesiące i nadal nic nie kupiłam. Obstawiam coneco juupi i traper

Z butów skórzanych polecam firmę Bartuś . Bardzo dobre buty a ceny nie straszą :) Zuzce zawsze na zimę kupuje z tej firmy i nigdy się nie zawiodłam. Mają naturalną ocieplinę z wełny owczej....

http://obuwie-bartus.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry