reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

my używaliśmy butelek aventa , jestem z nich bardzo zadowolona, zarówno z niekapków jak i samych butelek. aha- do butelek aventa pasują smoczki Lovi -nie przecieka ani mleko, ani kaszki, ale mogą się zassać.

reklama
Bardzo ładne, leciutkie, zgrabne tylko troszkę drogie. No może w porównaniu do Bartka tanie no ale jednak 100 zł za buty na 2 góra 3 miesiące - zakładane lub nie- to dużo

np kozaki - śniegowce dla Olka to 219zł :wściekła/y: a wiem że to buty tylko na jeden sezon . Olek przed wakacjami miał roz. 25 buta a po wakacjach już 27 ;/, a na zimę buty to już będą 28 rozmiar ;/

Ostatnia edycja:
Elefanten fajne sa i ładne:) co do bucików to fakt - maja kosmiczne ceny ale przetestowałam trochę i buty trzeba kupować dobre a dobre kosztują. I tu szczególny nacisk na buty zimowe, żyjemy w klimacie, jakim żyjemy i zima u nas potrafi trwać i z pół roku więc w tych zimowych butkach dziecko trochę pochodzi...więc warto zainwestować. Ja polecam ecco i Geox - niezawodne, całkiem fajne sa też Tchibo i ich kombinezoniki też polecam;) co innego te wiosenno-jesienne butki bo to faktycznie chilę się nosi, bywa że i z miesiąc tylko bo zaraz w ciepłe zimowe bądź w sandały się wskakuje. Ale zimowe muszę być dobre, bo jak przemaka i zimno to na nic takie buty.

gosia ja nie pomogę. Nie lubię wózków na takich kółkach, dla mnie musza być pompowane;)

ja też lubię kółka pompowane, ale szukam wózika małego i lekkiego. i te właśnie takie są :-D wracam teraz do jazdy yarisem więc bagażnik newielki hehehe podoba mi się strasznieeee hauck city ale on już nie jest taki mały po zlożeniu.

no to będzie avent :) dzięki dziewczyny. Przy córce tez używałam aventa potem canpol i byłam z aventa zadowolona i nie wiem czego ja szukam... Alek nie lubi niekapków i nie chcę mu na siłe wciskać. Wielki SSak mleczny z niego więc niech ma tego dydoszka i sssie:)

Gosiu ja też szukam wózka już chyba z 2 miesiące i nadal nic nie kupiłam. Obstawiam coneco juupi i traper

Z butów skórzanych polecam firmę Bartuś . Bardzo dobre buty a ceny nie straszą :) Zuzce zawsze na zimę kupuje z tej firmy i nigdy się nie zawiodłam. Mają naturalną ocieplinę z wełny owczej....

http://obuwie-bartus.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry