reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
pochwalcie się swoimi podgrzewaczami bo muszę zainwestować w coś takiego u rodzinki widziałam super sprawa butelka z wodą stoi trzyma tęperature 40 stopni w sam raz na mleko ale jakiej to firmy nie wiem
Większośc ma taką opcję. Ja używałam Canpola - do 2. mies., czyli dopóki młody budził się w nocy. Potem uznałam że nie ma sensu - podgrzewacz pobiera prąd 24h na dobę a potrzebny jest 4-5 razy. Teraz gotuję wodę na cały dzień, przelewam do dzbanka i korzystam kiedy potrzeba - podgrzewając w mikrofali. Jeśli koniecznie zależy ci na pogrzewaczu to bardziej uniwersalną opcją będzie czajnik philipsa -taki: PHILIPS HD 4686/90 - aukcja internetowa 16786 - licytacje AGD - pogrzeje wodę do wybranej temp.:-)

Kochane mamy mam prośbę, czy mogły byście napisać mi czy warto kupić ten wózek

http://allegro.pl/2011-sprint-baby-design-fol ia-wys-0zl-oslonka-i1647600451.html

Bardzo mi się podoba, ale w internecie nie znalazłam za wiele o samej firmie baby desing ( może źle szukam ), a o samym wózku na każdej stronie to samo piszą, żadnych opinii od użytkujących.

Będę wdzieczna za pomoc, bo za kilka dni zostanę bez wózka

Candy - ja polecam sprawdzenie go w sklepie stacjonarnym. Niestety opisy i zdjęcia wyglądają pięknie, a potem okazuje się że to atrapa - a przecież przez jakiś czas ma posłużyc. Oglądałam wielofunkcyjny tej firmy - masakra :no:- bardzo sztywny, tandetnie zrobiony, wcale nie taki lekki jak w opisach itp, itd.
Pojechaliśmy do sklepu z zamiarem obejrzenia 2-3 modeli, które nam w wersji wirtualnej najbardziej odpowiadały - a wyjechaliśmy z zupełnie innym wózkiem, który wcześniej nam się średnio podobał:happy2:

Kasiarem ja mam podgrzewacz snowbear domowo samochodowy, w domu przydawal sie jak u Cristal 2 miechy a teraz z woda robie podobnie jak ona, natomiast na wypady i do autka kiedy nie ma stacji- super sprawa :D

CandyC ja mam ten wozek WÓZEK SPACEROWY DOT DELTI FOLIA POKROWIEC NA NÓŻKI (1651935908) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, jest naprawde fajnej jakosci i spelnia moje oczekiwania a to ze te budke sie tak mocno rozpina jest duzym ulatwieniem u nas gdzie wieje czesto.
Cristal hehe ja mam espiro atlantic przechodzony i jest ok hehe jak mozesz :p:p

ale fakt jesli chodzi o wozek,fotelik itd to nie forum ale sio do sklepow i subiektywne odczucia poznac :)

O ja... Uwielbiam te rowerki :) A cena naprawdę niezła!
My planujemy kupić go Frankowi na wiosnę jak skończy 2 lata. No chyba że w lecie albo na jesieni jak będzie miał 1,5 roku, to już będzie śmigał, ale wątpię ;)

Mój Bratanek jako dwulatek nie potrafił się cieszyć jazdą na tym rowerku, z to teraz (w sierpniu skończy 3 lata) zasuwa jak szalony - nogi do góry i jazdaaaaa :)

Niezła cena!
Znajomi ostatnio kupili córce taki ale drewniany, ponad 100zł dali:szok:! Mała śmiga aż furczy! Mój Mati nie wykazuje żadnego entuzjazmu do tego typu pojazdów:no:, ani biegowy, ani normalny, ani hulajnoga, zimą sanki też są blee, on woli na nogach:tak: (piechur z niego znakomity!). Teraz myśleliśmy o kupnie mu rowerka na urodziny ale upierał się, że nie chce, że nie będzie jeździł.

reklama
Do góry