reklama
jak już Szwarou wspomniał gryka-kokostaki też ma moja Amandzia bo jeszcze śpi w tym łóżeczko 120/60 ale już myslimy nad jakąś rozkładana dla niej kanapąjakie byly najlepsze materace?? gryka kokos czy pianka kokos? czy moze inaczej
Ha-NN-aH
BB fan
Ja też mam w małym łóżeczku gryka-kokos. Na stronę gryki warto dać jak dziecko jest chore, tak słyszałam, że ma jakieś właśniwości lecznicze.
Teraz do większego łóżeczka kupiłam piankę-kokos.
Teraz do większego łóżeczka kupiłam piankę-kokos.
Antylopka
Potrojna mamuska
materacyk gryka-kokos się kładzie w zależności czy dziecko już chodzi (wstaje), czy jeszcze nie.
witam przyszłe mamusie,jestem mamą sierpniątka 2009 i mam do sprzedania wózek Espiro Atlantic tu tez jest na aukcji,ale co do ceny możemy sie dogadać potrzebuję pilnie sprzedać jak by ktoś był zainteresowany zapraszam na maila kargab@poczta.fm
a tu aukcja ATLANTIC ESPIRO SZARONIEBIESKI !!! (1095577918) - Aukcje internetowe Allegro
a tu aukcja ATLANTIC ESPIRO SZARONIEBIESKI !!! (1095577918) - Aukcje internetowe Allegro
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Carol-ka musze ci tak na marginesie napisać że patrze na zdjęcie twojego synka i jestem nim zauroczona! Dla takie malutkiej kochanej buźki warto zrobić wszystko...
oj dziękuje bardzo mi miło :-)
sunnflower
Fanka BB :)
a mi się marzy takie łózeczko z misiem - mały miś - czy jakoś tak i może jeszcze komoda do tego - ale to na samym końcu. A póki co mamy parę ciuszków białych i kremowych - tak na wszelki wypadek jakby lekarz się mylił;-) i takiego pajacyka co ma uszka na kapturze i kurteczkę i czapeczkę - sporo się nazbierało tego - niestety nie mamy nikogo w rodzinie po kim mogła by dzidzia coś odziedziczyć
Salomii
Fanka BB :)
postanowilismy rozpuscic nasz pocieche taka maskotka to chyba najwieksza ekstrawagancja w zakupach heeheh nawet jak nie bedzie spelniala zadania to jest sliczna, droga ale patrzac na ceny w norge przezyjamy heh
www.babystyle.pl/Zabawka+z+bijacym+sercem+Owieczka+Stella+Sterntaler_p2818.html
rany zjadlo mi pol posta :O
pytalam czy kupujac fotelik maxi cosi np ktory kosztuje 450 zl na przyklad oznacza to ze place te kwote za sam fotelik, i ewentualnie moge dokupic do niego baze eazy base (bo fix do auta mi nie pasuje) za podobna cene 400 zl? :O czy sam fotelik przypina sie do kanapy i jest on rownie bezpieczny co wtedy gdy wpiety jest w baze?? bo zglupialam doszczetnie, czy jest jakas roznica z baza czy bez? niech sie wypowiedza mamy majace doswiadczenie prosze
www.babystyle.pl/Zabawka+z+bijacym+sercem+Owieczka+Stella+Sterntaler_p2818.html
rany zjadlo mi pol posta :O
pytalam czy kupujac fotelik maxi cosi np ktory kosztuje 450 zl na przyklad oznacza to ze place te kwote za sam fotelik, i ewentualnie moge dokupic do niego baze eazy base (bo fix do auta mi nie pasuje) za podobna cene 400 zl? :O czy sam fotelik przypina sie do kanapy i jest on rownie bezpieczny co wtedy gdy wpiety jest w baze?? bo zglupialam doszczetnie, czy jest jakas roznica z baza czy bez? niech sie wypowiedza mamy majace doswiadczenie prosze
Ostatnia edycja:
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Kochana polecam ci stronkę :
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Citi
Zobaczysz jak łatwo mocuje się fotelik maxi cosi citi za pomocą pasów samochodowych I nie potrzebujesz niczego innego. Trzeba tylko jedno mieć - wystarczająco długi pasy ;-)
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Citi
Zobaczysz jak łatwo mocuje się fotelik maxi cosi citi za pomocą pasów samochodowych I nie potrzebujesz niczego innego. Trzeba tylko jedno mieć - wystarczająco długi pasy ;-)
Podziel się: