reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja też mam w małym łóżeczku gryka-kokos. Na stronę gryki warto dać jak dziecko jest chore, tak słyszałam, że ma jakieś właśniwości lecznicze.
Teraz do większego łóżeczka kupiłam piankę-kokos.

a mi się marzy takie łózeczko z misiem - mały miś - czy jakoś tak i może jeszcze komoda do tego - ale to na samym końcu. A póki co mamy parę ciuszków białych i kremowych - tak na wszelki wypadek jakby lekarz się mylił;-) i takiego pajacyka co ma uszka na kapturze i kurteczkę i czapeczkę - sporo się nazbierało tego - niestety nie mamy nikogo w rodzinie po kim mogła by dzidzia coś odziedziczyć

postanowilismy rozpuscic nasz pocieche taka maskotka ;) to chyba najwieksza ekstrawagancja w zakupach heeheh nawet jak nie bedzie spelniala zadania to jest sliczna, droga ale patrzac na ceny w norge przezyjamy heh

www.babystyle.pl/Zabawka+z+bijacym+sercem+Owieczka+Stella+Sterntaler_p2818.html

rany zjadlo mi pol posta :O

pytalam czy kupujac fotelik maxi cosi np ktory kosztuje 450 zl na przyklad oznacza to ze place te kwote za sam fotelik, i ewentualnie moge dokupic do niego baze eazy base (bo fix do auta mi nie pasuje) za podobna cene 400 zl? :O czy sam fotelik przypina sie do kanapy i jest on rownie bezpieczny co wtedy gdy wpiety jest w baze?? bo zglupialam doszczetnie, czy jest jakas roznica z baza czy bez? niech sie wypowiedza mamy majace doswiadczenie prosze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry