reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

ja wczoraj z mezem przgladalismy sobie wstepnie wozki i stwierdziliśmy, że więcej jak 1200 zł to nie chcemy raczej za niego dać...

A myślałaś o używanych wózkach? Bo np taki x-lander kosztuje 590zł X-Lander SUPER STAN gondola i spacerówka +gratisy (1095611413) - Aukcje internetowe Allegro a za pozostałe pieniążki ( z tych 1200zł) mogłabyś zainwestować w fotelik z atestami. Nie ma co ukrywać te wszystkie foteliki "a la komplet od jednego producenta" rzadko mają jakiekolwiek atesty. No chyba że nie macie auta.

reklama
Ja dzisiaj kupiłam takie cudo (no w końcu zaczęłam:)):

A co do wózków, to zastanawiałam się poważnie nad używanym Qunnie, ale doszłam do wniosku, że wolę nowego X-landera XV, a na allegro cały komplet kosztuje 1299zł, nówka.
Jeszcze chcę sprawdzić u producenta, jak on mi wyceni. Moze uda się w tej cenie dorwać nową kolorystykę.
XV X-LANDER 2009 15 ELEMENTOW MEGAZESTAW MEGATANIO (1099817631) - Aukcje internetowe Allegro

A że nie jesteśmy zmotoryzowani, to nie potrzebuję specjalnego fotelika, a kupuję go ze względu na to, że można wpiąć do stelarza.

Ostatnia edycja:
To prawda, że X-lander sprawia wrażenie masywnego, ale ja na moje wertepy nie mogę mieć lekkiego wózka, bo się po prostu nie sprawdzi. XV waży 12,5 kg, to nie jest jeszcze strasznie, zwłaszcza, że nie muszę go targać po schodach.
Ale za to jak się prowadzą, mmmmhhhhmmmmm, miodzio :-) No i po prostu podoba mi się design

Ale ten Twój wózeczek niczego sobie i cena ładna. Tylko ja się uparłam na 3 koła i wszystkie pompowane, a to niestety wpływa i na cenę i na wagę.

Heloł :)

ja jeśli mogę podpowiedzieć to proponuję wózek lekki i z dużymi kołami bo jak urodzimy w grudniu to kicha z spacerami, tak miałam z moim synek co się namęczyłam to moje a miałam strasznie ciężki wózek no i te śniegi bleee, a jeszcze w bloku windy brak Masakra!!!

Madziara158 kombinezon- strzał w 10 :D

Pozdrawiam

U mnie to wiadomo królują X-Landery ale myślałam o modelu XA a teraz jak patrzę na ten XQ to całkiem całkiem... a nie jest wywrotny?? Wszędzie nim wjadę? :)) No i cena niższa ...
Carol-ka musze ci tak na marginesie napisać że patrze na zdjęcie twojego synka i jestem nim zauroczona! :) Dla takie malutkiej kochanej buźki warto zrobić wszystko...

reklama
Do góry