reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja mam wrażenie, że Pepco to taki typowy outlet znanych marek. Ostatnio kupowałam w nim cienie i lakiery do paznokci z IsaDory za 9.99 i tusze Maybelline za 14.99. Aż się zdziwiłam lekko...

lwiczka to jest taki mały lumpik na moim osiedlu - Błoniu. Mieści się w zaraz obok biura meldunkowego. Maja sporo nowych ciuszków, wszystkie wiszą na wieszaczkach i są w idealnym stanie. Można wyczaić niezłe cudeńka (buciki, czapeczki).

Zamawiałam szatkę i świecę na Allegro, chciałam wam polecić sprzedawce bo jestem baaardzo zadowolona:
Szatka Atłas + świeca: wiersz zdjęcie dziecka dane (1454417620) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A tak poza tym od dziś mój Kris chodzi w rozmiarze 68 :) Jestem wściekła na rozmiarówkę bo jak sie okazało, do teraz chodzi w niektórych 56 a niektore 68 są za małe i przegapiliśmy ciuszki:/:/

Z tymi rozmiarami tak właśnie jest,lepiej układać wielkością w szafce niż rozmiarówką,u mnie też paru rzeczy nie założył,a już małe albo jak założył to może ze 2 razy.Teraz jak kupuje to nie patrzę na rozmiar tylko wielkość :)

Ja kupiłam Frankowi na chrzest już jakiś czas temu biały polarowy kombinezon nr 68. Chciałam brać 62, ale Mąż mówi - weź 68 to będzie na wiosnę. I co? I kicha. Wczoraj Franek ledwo się w nim dopiął. Na wiosnę to będę musiała chyba 74 kupić!...

Ja kupiłam Frankowi na chrzest już jakiś czas temu biały polarowy kombinezon nr 68. Chciałam brać 62, ale Mąż mówi - weź 68 to będzie na wiosnę. I co? I kicha. Wczoraj Franek ledwo się w nim dopiął. Na wiosnę to będę musiała chyba 74 kupić!...
no tak to jest z tymi ubrankami dziecięcymi a kosztują??? szkoda gadać

reklama
Szukam prezentu dla mojej chrześnicy i przypomniałam sobie o książkach-teatrzykach, o których kiedyś kiedyś na studiach rozmawialiśmy na edytorstwie lit. dla dzieci. Znalazłam na allegro tylko używaną: DISNEY-KSIĄŻKA-DOMEK Z AKCESORIAMI DO ZABAWY (1453678762) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
W Merlinie i innych sklepach jest niedostępna, np. tu: Simba Disney - Kopciuszek storybook 105653334 :: Swiat-zabawek.pl

Macie może namiary na coś takiego? Zdaje się, że tam nie ma żadnych tekstów w środku, więc może być też z jakichś zagranicznych stron... Będę wdzięczna :)

Do góry