reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
My mamy coś w tym stylu po Matim i genialnie się sprawdziło.
DODO - krzeselko do karmienia FULL wypas - wys 24h (1447488861) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Używane było już od 4 miesiąca jak mały był karmiony pierwszymi produktami. Nie czytałam opisu tego ale nasze ma możliwość odchylenia siedzenia w trzech poziomach i mały był w nim w pozycji takiej jak w nosidełku. Jak był starszy i chciał z nami przy stole jeść, to odczepiłam tacę i przysunęłam krzesełko do naszego stołu.

Ja tak z innej beczki. Nigdzie nie widziałam, a chce kupić pampersy na basen. Patrzyłam na Allegro, ale interesuje mnie w jakich stacjonarnych sklepach moge kupic???

Elena- chodzi ci np o little swimmers huggies to czasami są dostępne w miejscach gdzie chcesz pójść na basen. Tam gdzie ja chodziłam na basen zapraszali z dziećmi dopiero powyżej 6 m-ca.

Zastanawiam się nad zakupem leżaczka-bujaczka. Ida robi się powoli coraz cięższa i mój kręgosłup mówi: "dość!". Możecie coś polecić? Jak Wasze dzieci reagowały na nowe ustrojstwo?

ja polecam lezaczki-bujaczki Fisherprice. u nas to podstawowe wyposazenie salonu ;) jak mam gdzies odlozyc mala, to wlasnie na lezaczek - w dzien w nim spi, bawi sie zabawkami na palaku.

reklama
Do góry