reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
ja mam taką właśnie frotkę jak salomii i z Matim też miałam. Kilka razy się przydała. Nie wiem, ale jak matiemu nieraz źle się siusiorek ułożył to potrafiło wylecieć...dla Oliwki też kupiłam i założę na 100%

ja mam taką właśnie frotkę jak salomii i z Matim też miałam. Kilka razy się przydała. Nie wiem, ale jak matiemu nieraz źle się siusiorek ułożył to potrafiło wylecieć...dla Oliwki też kupiłam i założę na 100%
Mój siusiał namietnie na mnie..A wylatywała mu najczęściej kupka..Potrafił sie wysmarować po same pachy...Pojęcia nie mam jak on to robił!!! Taka niespodzianke mi zgotował na pierwszym szczepieniu...Pani doktor go bada, a on poł plecków w kupce...śmiała sie tylko a ja stwierdziłam, że facecik przegina.

Mój siusiał namietnie na mnie..A wylatywała mu najczęściej kupka..Potrafił sie wysmarować po same pachy...Pojęcia nie mam jak on to robił!!! Taka niespodzianke mi zgotował na pierwszym szczepieniu...Pani doktor go bada, a on poł plecków w kupce...śmiała sie tylko a ja stwierdziłam, że facecik przegina.
przypomniało mi się, jak u znajomych (dwóch chłopców, różnica 14 miesięcy) starszy z kupą narozrabiał.
Wstał wieczorem i do taty - tata kupa! a ten oglądał mecz, wiec nocnik pod telewizor i ogląda. Młody rozkojarzony, nic nie zrobił, wiec odesłał go do łóżeczka. Po kilkunastu minutach to samo. ten pomyślał, że wymyśla bo nie chce spać (a tu mecz taki interesujący w tv) no i odesłał go do łóżka. PO jakimś czasie młody przychodzi brudny i zaowolony - tatusiu, zrobiłem tę kupkę! Podobno łóżeczko, pościel, droga "ewakuacyjna" z pokoju... wszystko brudne....

no mój też potrafił "strzelać kupką" ;) Kilka takich akacji mam uwiecznionych na zdjęciach
np,
Ja będę używać podkładów pod prześcieradełko - ale ja mam takie http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php/products_id/312

już po raz trzeci ucięło mi posta i już mi się nie chce pisać po raz kolejny...wrrr.. chodziło mi o to że dzieci też ulewają, u jednych będzie tego odrobinka, u innych ( np. z refluksem przełyku) będzie zwrócony cały posiłek ;/

a tu obsrana mama :)

Załączniki

• 20090113079.jpg
    20090113079.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
ja mam podkład z apteki za całe 2,50. póki co poleży w szufladzie a jak się okaże, że jednak się przyda to go wykorzytamy.

o rivanolu to nawet nie pomyślałam, że tak brudzi. dobrze, że kosztował całe 3 zł więc nie będzie mi szkoda jednak wydać kasy na tantum rosa :D

reklama
Do góry