reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Nasz materac też w folii, ale niedługo ją zdejmę, żeby tez sobie pooddychał. Pościel wyprana, wyprasowana i teraz tylko założyć, ale raczej zrobię to trochę później. Ważne, że nawet gdybym sama nie zdążyła, to wszystko jest gotowe i mogę takie rzeczy zlecić innym.

reklama
hehehe Misia znowu piszesz duzymi literami hihi
no :-) i już wiem dlaczego ale czasem jest to nieuniknione niestety także przepraszam. Jak pisze posta i chcę zrobić to bardzo szybko to często nie wceluję w odpowiedni klawisz i coś mi się przestawia i posta mi całego kasuje i się nie wyświetla a potem jak mam pisać drugi raz to już czasu brak i się wkurzam :-) Więc zawsze dla bezpieczeństwa robię crt+c pisanego tekstu podczas pisania i wklejam szybko do worda. Jak w razie potrzeby przekopiuje tekst z worda do forum to takie kwiatki są jak widać ale przynajmniej tekst uratowany :-) Ale zamotałam:baffled:

Rety a u mnie kojec niegotowy bo go jeszcze nie ma ;-) ale wychodzę z założenia że kojec i pościel rozłożymy w dniu przybycia ze szpitala, w końcu nie wyjdziemy ze szpitala późnym wieczorem ;-)

oooo sprawdziłam i nasz kojec wypłyną wczoraj z USA, planowany termin dostawy do Warszawy to 22 listopada, czyli u mnie będzie końcem miesiąca, super, wcześniej nie jest w końcu potrzebny i tylko by miejsca zastępował w którym są teraz zabawki mojej córci ;-)

Wiolcia ale cudeńko stworzyłaś:))) śliczny!!! zdolniacha z Ciebie;p kącik przeuroczy!

Ja pamiętam że jak ubrałam już pościel w łóżeczku tak koło terminu to przykryłam to wszystko szczelnie narzutą żeby się nie kurzyło:)

kbetina ja zamówiłam już łózeczko, może w przyszłym tyg przyjdzie albo w następnym, planuję je rozłożyć jakoś w grudniu żeby "pooddychało" :) wystarczy spokojnie.

ja chciałam rozłożyc łóżeczko na poczatku grudnia...Ale nie wiem sama...Na pewno jak je rozloże, to od razu nie ubiore pościeli, tylko powkładam do niego co trzeba i przykryje narzuta jak z Lolkiem.Paweł cos mówił, że w połowie listopada je przytarga...Materac musi się wywietrzyć...

Dzień dobry,
pewnie już było o tym nie raz, ale ciężko mi znaleźć.
Napiszcie jakie materacyki kupujecie. Gryka-kokos-pianka; kokos-pianka; pianka; lateks?

U mnie jest gryka-pianka-kokos i jestem zadowolona.
Łóżeczko już rozłożyliśmy, bo zżerała nas ciekawość, jak będzie wyglądać i na razie służy za składzik wszystkiego. Wrzucam do niego wszelkie dzieciowe nabytki, bo nie możemy się zdecydować na skręcenie regału i zrobienie porządków.

reklama
ja tez bede kupowac gryka-pianka-kokos w przyszlym tygodniu. i do tego posciel.

wczoraj bylismy w ikei kupic troche rzeczy do pokoju Ninki. przy okazji nabylam reczniczki, przescieradla i lampke nad lozeczko :tak: wlasnie moi skrecaja nowy mebelek na zabawki Niny i w zwiazku z tym juz dzis wieczorem komoda z przewijakiem z pokoju Ninki przeprowadzi sie do kacika Alicji :-)

lozeczko juz jest skrecone, a posciel to bede zakladac po powrocie do domu ze szpitala.

no i postanowilam, ze musze od przyszlego tygodnia wziac sie za pranie rzeczy - na pierwszy ogien pojda kocyki, posciel, kolderka, kombinezony. bielizna dopiero na poczatku grudnia.

Do góry