reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
nivea baby ma dwie serie i są kosmetyki od pierwszego dnia, zresztą nawet w szpitalu są dostępne, bo się nie przynosi swoichJa też postawiłam na Hippa bo córka używa i jest świetny a co dla mnie najważniejsze jest naturalny i bardzo delikatny. Można go stosować od 1 dnia życia i jest to napisane na opakowaniach. Niestety nie wszystkich kosmetyków np nivea można używać od urodzenia.
A do mnie dziś zadzwonił Pan z hurtowni że Klapuś zaprzestaje produkcji łóżeczek białych Radek VIII i jak chcę to muszę wziąść z szufladą:----( Oczywiście biorę z szufladą bo co mam zrobić ale dlaczego firma mówi o takich rzeczach 3 tyg. po zamówieniu MAKABRA Może w końcu w poniedziałek będę miała swoje łóżeczko
Salomii
Fanka BB :)
a dlaczego wysyla lozeczko bez instrukcji i wkretow oraz z za duza dykta do szuflady??? To chyba kiepska organizacja i brak dbania o klienta :///
ja hippa sobie nie kupie bo tu nie ma przy okazji poszukam czegos, narazie nie mialam do tego glowy,
a wanienke tez bede stawiac na stole lub w lazience na blacie zalezy gdzie bedziemy akurat myc bobasa, natomiast my mamy Flexibath bo stwierdzilismy ze na dluzej nam starczy (ciezko myc dziecko pod prysznicem ) no i nie bedzie sie paletac po lazience jako jakis kolejny grat tylko sie ja zlozy i tyle, a pozniej bedzie sluzyc np na zabawki, zreszta pewnie mozna do niej wymyslec miliony zastosowan
ja hippa sobie nie kupie bo tu nie ma przy okazji poszukam czegos, narazie nie mialam do tego glowy,
a wanienke tez bede stawiac na stole lub w lazience na blacie zalezy gdzie bedziemy akurat myc bobasa, natomiast my mamy Flexibath bo stwierdzilismy ze na dluzej nam starczy (ciezko myc dziecko pod prysznicem ) no i nie bedzie sie paletac po lazience jako jakis kolejny grat tylko sie ja zlozy i tyle, a pozniej bedzie sluzyc np na zabawki, zreszta pewnie mozna do niej wymyslec miliony zastosowan
sarka
trójkowa mama
Zastanawiam się nad tym zestawem ŁÓŻECZKO SZUFLADA 6 kolorów GPK POŚCIEL HAFT (1265410735) - Aukcje internetowe Allegro
a tym ŁÓŻECZKO SZUFLADA 6 kolorów GP POŚCIEL HAFT (1265416706) - Aukcje internetowe Allegro
my kapać będziemy w sypialni a stołu tam niet, na szczęscie mamy wanienkę ze stelażem po Wiktorku więc problem z głowy
a tym ŁÓŻECZKO SZUFLADA 6 kolorów GP POŚCIEL HAFT (1265416706) - Aukcje internetowe Allegro
my kapać będziemy w sypialni a stołu tam niet, na szczęscie mamy wanienkę ze stelażem po Wiktorku więc problem z głowy
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Joamar to widze, że wczesnie sobie przypomnieli Albo po prostu chcą wyciągnąć więcej kasy i dlatego sprzedają z szufladą. W każdym razie to białe łóżeczko jest naprawdę piękne i warto czekać
Co do kosmetyków to też zdecydowanie kupuję Hipp, do Nivei nie mam kompletnie przekonania.
Co do kosmetyków to też zdecydowanie kupuję Hipp, do Nivei nie mam kompletnie przekonania.
Wiolcia_6
Sarka śliczne te komplety - zwłaszcza pościel jest przepiękna Niestety dla mnie za droga ;/
sarka
trójkowa mama
kochana ale tam juz praktycznie wszystko jest! i łóżeczko i posciele i poszewki i rózek, i materac praktycznie dokupić u tego sprzedawcy jeszcze przewijaczek na łóżeczko i wsio i płacąć raz za kuriera!Sarka śliczne te komplety - zwłaszcza pościel jest przepiękna Niestety dla mnie za droga ;/
reklama
Wiolcia_6
Niby tak ale ja już dwa rożki mam, łóżeczko+materac (Klupś Mały Miś) wyjdzie mnie 330 + dwa komplety pościeli 100 zł a moskitierę uszyłam no więc sama widzisz że tu mam 430 zł a nie 585 zł. Zawsze to 150 zł oszczędności mam Ale musze ci przyznać że pościel mają suuuuuuper!! Właściwie tez bym mogła uszyć... ale mi się nie chce
Podziel się: