reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja też postawiłam na Hippa bo córka używa i jest świetny a co dla mnie najważniejsze jest naturalny i bardzo delikatny. Można go stosować od 1 dnia życia i jest to napisane na opakowaniach. Niestety nie wszystkich kosmetyków np nivea można używać od urodzenia.
nivea baby ma dwie serie i są kosmetyki od pierwszego dnia, zresztą nawet w szpitalu są dostępne, bo się nie przynosi swoich

A do mnie dziś zadzwonił Pan z hurtowni że Klapuś zaprzestaje produkcji łóżeczek białych Radek VIII i jak chcę to muszę wziąść z szufladą:-:)-:)-:)-( Oczywiście biorę z szufladą bo co mam zrobić ale dlaczego firma mówi o takich rzeczach 3 tyg. po zamówieniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: MAKABRA Może w końcu w poniedziałek będę miała swoje łóżeczko

a dlaczego wysyla lozeczko bez instrukcji i wkretow oraz z za duza dykta do szuflady??? To chyba kiepska organizacja i brak dbania o klienta :///

ja hippa sobie nie kupie bo tu nie ma :) przy okazji poszukam czegos, narazie nie mialam do tego glowy,

a wanienke tez bede stawiac na stole lub w lazience na blacie zalezy gdzie bedziemy akurat myc bobasa, natomiast my mamy Flexibath bo stwierdzilismy ze na dluzej nam starczy (ciezko myc dziecko pod prysznicem ) no i nie bedzie sie paletac po lazience jako jakis kolejny grat tylko sie ja zlozy i tyle, a pozniej bedzie sluzyc np na zabawki, zreszta pewnie mozna do niej wymyslec miliony zastosowan ;)

Joamar to widze, że wczesnie sobie przypomnieli :baffled: Albo po prostu chcą wyciągnąć więcej kasy i dlatego sprzedają z szufladą. W każdym razie to białe łóżeczko jest naprawdę piękne i warto czekać :tak:

Co do kosmetyków to też zdecydowanie kupuję Hipp, do Nivei nie mam kompletnie przekonania.

Sarka śliczne te komplety - zwłaszcza pościel jest przepiękna :) Niestety dla mnie za droga ;/
kochana ale tam juz praktycznie wszystko jest! i łóżeczko i posciele i poszewki i rózek, i materac:) praktycznie dokupić u tego sprzedawcy jeszcze przewijaczek na łóżeczko i wsio:) i płacąć raz za kuriera!

no to widzę, że wszyscy się na Hipp rzucają... ja też mam taki właśnie zamiar. póki co mam tylko oliwkę ale jak mąż wróci to resztę pójdziemy dokupić.

a stojaka pod wanienkę nie kupujemy. stół nam wystarczy

reklama
Niby tak ale ja już dwa rożki mam, łóżeczko+materac (Klupś Mały Miś) wyjdzie mnie 330 + dwa komplety pościeli 100 zł a moskitierę uszyłam no więc sama widzisz że tu mam 430 zł a nie 585 zł. Zawsze to 150 zł oszczędności mam:) :) Ale musze ci przyznać że pościel mają suuuuuuper!! Właściwie tez bym mogła uszyć... ale mi się nie chce;)

Do góry