reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Olcia śiczna:) Chciałam coś takiego ale jednak kupiłam koszyk bo tanio mi się trafił. Baaaardzo mi się taka kołyska podoba :) Fajnie że babcia tak szaleje z zakupami :)

ewwe też myślałam o podmianie hehe, ale ja mam już łóżeczko rozłożone i całą resztę do niego tez kupiłam więc...
misia a jaki koszyk? Nie pochwaliłaś się:D

Śliczna kołyska:szok::-)! Też bym podmieniła!:tak:

Co do czapeczek, to z tego co pamiętam to średni obwód główki przy porodzie znajomych jak porównywałyśmy sobie to było od 32 do 35 cm. Potem główka dosyć szybko(miesiąc, dwa) rosła do 40cm. :tak:
Rozmiary czapek to właśnie obwody główek. Może to Wam rzuci jakieś światło na to jaki rozmiar wziąć.

Mam pytanie do dziewczyn używających pieluszek wielorazowych. Jesli chodzi o pranie to pierze się tylko te wkłady, czy za każdym razem trzeba prać całą pieluszkę?

ewwe też myślałam o podmianie hehe, ale ja mam już łóżeczko rozłożone i całą resztę do niego tez kupiłam więc...
misia a jaki koszyk? Nie pochwaliłaś się:D

kupiłam koszyk mojżesza podobny jak tutaj
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Mam pytanie do dziewczyn używających pieluszek wielorazowych. Jesli chodzi o pranie to pierze się tylko te wkłady, czy za każdym razem trzeba prać całą pieluszkę?
Jak używasz pieluch kieszonek to pierzesz całą pieluchę.
Jak zestawu wkłady + otulacz można wymieniać wkłady a otulacz uprać jak się zabrudzi.

jakie kolderki kupujecie dla maluszkow? bo mnie te antyalergiczne jakos nie przekonuja, tym bardziej, ze niektore maja poszycie z poliestru ... Nina ma fajna kolderke, ale nie pamietam juz gdzie ja kupowalam ...

reklama
ja nie kupuje,ale planuje dla Patrycji kupić nowe łóżko i pościel już taką większą, a jej kołderkę dać małemu, ale jak kupowałam dla Patrycji to taką zwykłą, tanią i bez żadnych wymysłów antyalergicznych i się sprawdziła

Do góry