reklama
krolcia
Fanka BB :)
Śliczna kołyska:-)! Też bym podmieniła!
Co do czapeczek, to z tego co pamiętam to średni obwód główki przy porodzie znajomych jak porównywałyśmy sobie to było od 32 do 35 cm. Potem główka dosyć szybko(miesiąc, dwa) rosła do 40cm.
Rozmiary czapek to właśnie obwody główek. Może to Wam rzuci jakieś światło na to jaki rozmiar wziąć.
Co do czapeczek, to z tego co pamiętam to średni obwód główki przy porodzie znajomych jak porównywałyśmy sobie to było od 32 do 35 cm. Potem główka dosyć szybko(miesiąc, dwa) rosła do 40cm.
Rozmiary czapek to właśnie obwody główek. Może to Wam rzuci jakieś światło na to jaki rozmiar wziąć.
ewwe też myślałam o podmianie hehe, ale ja mam już łóżeczko rozłożone i całą resztę do niego tez kupiłam więc...
misia a jaki koszyk? Nie pochwaliłaś się
kupiłam koszyk mojżesza podobny jak tutaj
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Jak używasz pieluch kieszonek to pierzesz całą pieluchę.Mam pytanie do dziewczyn używających pieluszek wielorazowych. Jesli chodzi o pranie to pierze się tylko te wkłady, czy za każdym razem trzeba prać całą pieluszkę?
Jak zestawu wkłady + otulacz można wymieniać wkłady a otulacz uprać jak się zabrudzi.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
jakie kolderki kupujecie dla maluszkow? bo mnie te antyalergiczne jakos nie przekonuja, tym bardziej, ze niektore maja poszycie z poliestru ... Nina ma fajna kolderke, ale nie pamietam juz gdzie ja kupowalam ...
reklama
ja nie kupuje,ale planuje dla Patrycji kupić nowe łóżko i pościel już taką większą, a jej kołderkę dać małemu, ale jak kupowałam dla Patrycji to taką zwykłą, tanią i bez żadnych wymysłów antyalergicznych i się sprawdziła
Podziel się: