reklama
ewwe
Fanka BB :)
U
użytkowniczka r
Gość
Trzeba się przejść po hiperusach i popatrzeć na cenki
T
Tunia85
Gość
a od czego są ceratki ja na materac mam zamiar nałożyć ceratkę z gumką i dopiero prześcieradło, żeby mi właśnie nie zalała materaca
Antylopka
Potrojna mamuska
Dzisiaj kupiłam huggisy 1 new born z naturalną bawełną - 14,99 27sztuk. Są śliczne mięciutkie i nie śmierdzą dziwnymi rzeczami co mnie najbardziej ucieszyło. Mają śliczne obrazki z Kubusiem Puchatkiem
Tunia ja mam materac pianka kokos. Jak rodziłam Zuze to mi odradzono gryke bo po zmoczeniu potrafi pleśnieć od środka
Zuza najpierw spała na kokosie i to dość długo a potem na piance. Pianki w dobrych materacach nie odkształcają się i u mnie właśnie taka jest. Materac wygląda nadal jak nowy. Tylko pokrycie musze uprać.
materac z gryką jest zdrowszy niż z pianką.
huggissy z puchatkiem są ładne, ale moim zdaniem pampersy lepsze.
dzis wybraliśmy wózek, kosztuje 300 euro, jak weszłam na polską stronę i zobaczyłam cenę, to się załamałam - 2300 zł. kto mieszka blisko granicy niech kupuje w niemczech
materac z gryką jest zdrowszy niż z pianką.
Jak pokryty ceratą to ja wiem czy taki zdrowy. A na czym jego zdrowotność polega?
huggissy z puchatkiem są ładne, ale moim zdaniem pampersy lepsze.
to się okaże czy lepsze
reklama
a od czego są ceratki ja na materac mam zamiar nałożyć ceratkę z gumką i dopiero prześcieradło, żeby mi właśnie nie zalała materaca
tez wlasnie tak mam zamiar zrobic
KOCHANE ZAKUPILAM W KONCU WOZEK!!!
co o nim myslicie? JUMPER GT NA GWARANACJI DO LUTEGO 2011R IDEAŁ (1271297008) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: