reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

tak jak dziewczyny pisały są w rossmanie miniaturki kosmetyków. Zakupiłam szampon biały jeleń, żel do mycia ciała babydream, paste Agfafresh :)

dziewczyny RATUJCIE!!! Kupiłam małą paczkę Pampers 1 newborn i okazało się że w środku sa zupełnie inne pieluszki niż się spodziewałam. Nie mają siateczki na rzadkie kupki tylko są miniaturką normalnych z zielonymi żelowymi paskami :(

jeśli są nie takie jak powinny być w tym opakowaniu, a masz paragon to złóż w sklepie reklamację, ja nie mam pojęcia jak mają wyglądać te pieluszki..

reklama
jeśli są nie takie jak powinny być w tym opakowaniu, a masz paragon to złóż w sklepie reklamację, ja nie mam pojęcia jak mają wyglądać te pieluszki..
Jak kupowałam dla Zuzi 2 lata temu to były białe bez żadnych dodatków z siateczką na rzadkie kupki w środku. I teraz nie wiem czy już takich nie sprzedają? Czy pojawiły się jakieś inne?

no to mi misia zagwostkę dałaś:D ja nie wiedziałam że one mogą mieć jakieś siateczki bądź nie... Myślałam w sumie że wszystkie są takie same tylko markami się różnią, a co za tym idzie jakością materiałów z których zostały wykonane...

a mi tam akurat ta siateczka najbardziej przeszkadzała, bo niby izolowała kupę od pupci, ale za to tak się przyklejała do pupy że po pierwszej pace takich pampersów przeszłam na te zwyczajne, a na paczce najczęściej jest zaznaczone że pieluszki zawierają siateczkę wchłaniającą kupkę

ewwe szczerze mówiąc to ja zgłupiałam :confused: Tamte pieluszki były fajne a te co kupiłam są miniaturką tych dużych pieluch - kolorowe, rozciągliwe boczki, paski żelu itp. Pisze na nich nr 1 new born 2-5kg hmmm...

ewwe szczerze mówiąc to ja zgłupiałam :confused: Tamte pieluszki były fajne a te co kupiłam są miniaturką tych dużych pieluch - kolorowe, rozciągliwe boczki, paski żelu itp. Pisze na nich nr 1 new born 2-5kg hmmm...

To teraz mnie zszokowałaś!!!!!!!!!
Też ze względu na tą siateczkę chciałam je kupić. Przy Matim sprawdziły się doskonale

a mi tam akurat ta siateczka najbardziej przeszkadzała, bo niby izolowała kupę od pupci, ale za to tak się przyklejała do pupy że po pierwszej pace takich pampersów przeszłam na te zwyczajne, a na paczce najczęściej jest zaznaczone że pieluszki zawierają siateczkę wchłaniającą kupkę
aha jest napisane:) to ja coś chyba przegapiłam. Mnie tamte pampersy bardzo przypasowały bo nie były niczym nasączane a te mi już przy otwarciu śmierdzą tym paskiem aloesowym. Nie chce Alka wsadzać od razu po urodzeniu w taką pieluchę nasączoną chemią :/

To teraz mnie zszokowałaś!!!!!!!!!
Też ze względu na tą siateczkę chciałam je kupić. Przy Matim sprawdziły się doskonale
Ja też właśnie jestem w szoku. Dobrze że małą paczkę wzięłam i w ogóle zajrzałam do niej bo Zuzia chciała zobaczyć.
Chyba muszę wsiąść na allegro i poszukać jak wyglądały te pieluchy z siateczką w środku.

Edit: :( z przykrością stwierdzam że chyba po dawnych pampersach NB nie zostało śladu. Teraz są chyba tylko te nowe premium care
http://allegro.pl/pieluszki-pampers-premium-care-1-78-sztuk-gdansk-i1263055370.html
ale to już niestety nie to samo :/
Chyba się obrażę na pampersy :/

Ostatnia edycja:
No i znowu wyszło, że ja jakaś niemota w tych sprawach jestem. Nie myślałam, że pieluchy 1. mogą się różnić czym innym niż jakością wykonania

reklama
Do góry