reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja myślę,że tako długością nie ma co sie sugerować, bo następny rozmiar to 62. Tylko rozmiarówką.Gdy dziecko ma np: 60 cm długości to przecież jeszcze ten rozmiar 56 powinien być jeszcze w miarę dobry, a jak będzie miało parę centymetrów więcej to juz rozmiar 62. Trochę naplątałam,ale tak mi sie wydaje.

reklama
Tunia mysle ze masz racje z rozmiarem tej czapeczki-jak dobrze pamietam widzialam na dziecinnych takie własnie symbole i jak dobrze pamietam kupowalam 42 rozmiar bo moja juz miala kilka miesiecy jak przyszła zima

Ja już jestem po przeglądzie rzeczy po Julci no i nie mam tylko pajacyków tak to wszytko jest a czapek to mam chyba z 10 więc zawsze się jakaś znajdzie.
W poniedziałek powinnam w końcu mieć łóżeczko, wtedy też planuję zakupić całą resztę czyli przewijak, kosmetyki i inne takie.
Wózek na początku grudnia będzie.
A kombinezonik kupiłam fajny w Tesco za 42 zł rozmiar niby 62 ale mały.
Ostatnio też wyczytałam, że torbę do szpitala niby należy przygotować 6 tyg. wcześniej, choć ja przy pierwszej ciąży trafiłam do szpitala beż niczego i też dałam radę

reklama
Do góry