reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

A do mnie wczoraj przyszedł kombinezonik =) jest mega piękny =) co prawda rozm. 56 ale chciałam go mieć na wyjście ze szpitala.
http://allegro.pl/kombinez-roz-56-2-czapeczki-szalik-i-rekawicz-i1257995627.html
A że wylicytowałam go taniuchno to tym bardziej jestem zadowolona =) A dzisiaj byłam w sklepie i orientowałam się w cenach łóżeczka bo w listopadzie już musimy zakupić wsio =) Ale jestem przekonana, że kupię przez internet z tego względu że wychodzi duuuuużo taniej! Jakieś 100 zł! Łóżeczko Klupśa safari bez szuflady w sklepie kosztuje 285 zł a na Allegro jest sprzedawca-sklep który oferuje takie łóżeczko plus szuflada plus materac GPK za 323 zł =) więc oszczędność jest duża =)
Na razie musimy przemeblować pokój - tylko jak zwykle ja ze wszelkimi pracami muszę czekać do weekendu. A tak by się chciało samej =)

reklama
wiesz co, niby najgorszą rzeczą jest sam piankowy. Dziewczyny sobie chwalą Gryka-Pianka-Kokos.
Ale o właściwościach Ci nie powiem bo sama nie wiem. Zdaje się na opinie, które przeczytałam na forum i taki też kupuje.

renczysia dziękuję :)

Taniutki kombinezonik. ;-)

Co do materacyków to nawet z cienkim paskiem pianki nie kupować. Kupiłam kokos, tak mi polecono w sklepie jako najlepszy.

Tunia kup rozmiar 56. Mniejszego nie widziałam, a wiem ,ze trzeba siekierować rozmiarami ubrankowymi. Ostatnio kupowałam czapeczkę i właśnie w rozmiarze 56.

ja właśnie na czapki najmniejsze widziałam 40-42

ale te rozmiary to nie równe są, kombinezon, który upatrzyłam r 56 ma długość całkowitą 60 cm, inny, który oglądałam w tym samym romiarze ma długość 43 cm a jeszcze inny 56 cm i ja już nie wiem czy ten 60 cm nie będzie dużo za dużo...

ech,momentami mam wrażenie, że głupieję od ilości rzeczy, które trzeba wiedzieć

o właśnie znalazłam:
rozmiary : 46, 48, 50 (obwód główki dziecka od 44 do 52 cm);

wiek 6 - 30 miesięcy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja kupiłam taką.

14.10.2010 002.jpg

Do góry