reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja łóżeczko wzięlam po swojej siostrze, dokupiliśmy tylko materac. Skoro jest to nie ma sensu kupować drugiego, bo i tak nie wiadomo ,czy będzie chciało w nim spać.
pewnie że tak, skoro macie to po co kupować:)\
ja po Wiktorku sprzedałam niestety a teraz byłoby jak znalazł....no coż, wiele fajnych rzeczy porozdawalam i sprzedałam..:/

powiedzcie mi proszę jeszcze bo zgłupiałam...odnośnie fotelika maxi cosi, który to ten bez bazy jest? city czy cabrio? czy to nie ma znaczenia? mam upatrzony na all uzywany fajny cabrio ale nie jest napisane czy jest z bazą czy bez a ja potrzebuję bez!

reklama
Sarka gdyby byl z baza pewnie byloby napisane, poza tym z baza bylby drooogi bo bazy do maxi cosi sa kosztowne niemalze tak samo jak foteliki. Te foteliki sprzedawane sa raczej bez bazy ew musisz ja sobie dokupic jak masz ochote lub potrzebe.

Sarka gdyby byl z baza pewnie byloby napisane, poza tym z baza bylby drooogi bo bazy do maxi cosi sa kosztowne niemalze tak samo jak foteliki. Te foteliki sprzedawane sa raczej bez bazy ew musisz ja sobie dokupic jak masz ochote lub potrzebe.
OK dzięki;) juz się właśnie dopatrzyłam;) baza mi nie potrzebna;)

no ja właśnie tez w pracy jestem i dopiero po 16.00 moge podskoczyć do LIDLA, ale znająć życie to już nic nie kupię

a dzisiaj na allegro wypatrzyłam takie piżamki jak sprzedawali w LIDLU, tylko że w LIDLU miały być po 13 zł (w moim LIDLU nie było ich w ogóle) a na allegro ktoś je sprzedaje za 29 zł, wrrrrrr

reklama
Do góry